Appear TooHere

menro | 28.03.2008 | --
5:26

Shine Files Eepeeltä 2008.
Engineerinä Matti Kynsijärvi.

9.18   1216 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

viimeinen_eläin 05.05.2008
Mmm. Mulle toimi ehkä jokseenkin vain toimivana biisinä. Metallisia maisemia, sovituksellista irtiottoa peruskaavasta, erityinen naisvokalisti. Kieltämättä tunnelmointiani haittasi miksauksen epätasapaino (vai oliko ne mun kajarit?) mutta vaikeaa oli saada hiljaisesta laulusta otetta terävän kitaran viiltäessä kurrkua auki paikoin :) Kivaa räimettä silti. Laulajalle kun on näemmä omaa näkemystä niin hänen osuuttaan voisi korostaa myös tällasessa tuotoksessa.

Kuuntelen nuo muutkin, paha on arvosanoja lätkiä, mun sydän ei vielä läikähtänyt mihinkään suuntaan.
0   +1 +2
 
10
lökö 31.03.2008
Korjaus edelliseen että taisikin olla vanhempi Be Quiet And Drive joka tuosta tuli mieleen, taitaa nimenomaan soinnuissa olla jotain samaa. Vaikka eihän tuolla nyt mitään väliä ole sinänsä.
0   +1 +2
 
10
lökö 31.03.2008
Alun kitarasta tulee mieleen Deftonesin uusimman levyn paras biisi Hole in the Earth jostain syystä. Tiedä mistä johtuu, varmaankin samoja sointuja tai samantyylistä saundia. Mahtavat nuo synat siinä taustalla. Hyvä breikki tämän jälkeen, makuanne saundien suhteen täytyy kyllä ylistää: tuo säröinen basso, nuo synat, kitara ja sitten vielä päälle tuo syntymälahjana saatu upea lauluääni (vaikka toki treeniäkin vaatii...). Sen jälkeen tausta kehittyy mahtavaksi hyväsaundisen kitaran ja kauniin synan keitoksi tukien hyvin laulua. Nuo efektoidut rummut ennen tuota raskasta kitaraväliosaa oli munkin mielestä todella hyvä oivallus! Pirusti tykkäsin myös itse siitä väliosasta, enemmänkin kaipaisin teille tuollaista rymistelyä joka väliin. Kappale soljuu todella nopeasti ohitse keskivertoa pidemmästä kestostaan huolimatta mikä on pelkästään hyvä merkki.

Öh, mikä ylistyskommentti tästä nyt tuli. Ei kai tässä muutakaan voi, kritisoisin kyllä jos jotain keksisin! :D Kyllä ostaisin albumin ilomielin jos sellaisen tekisitte varsinkin jos se pystyisi pitämään pääosin näitten 3 kappaleen hyvän tason!
0   +1 +2
 
6
Marjamaa 07.05.2008
alku soitto kuullosti jotenkin sekavalta en oikeen löytänyt mitään melodiaa siitä ku istrumentit meni jotenkin puuroksi. ekassa versessäkään ei oikeen ollut mitään erikoista melodiaa kuullosti vaan siltä että nyt lauletaan jotain.Laulu äänikin oli jotenkin koko aika itseään toistava vähän liiallista pehmeyttä oli havaittavissä ehkä enemmän poweria olisi voinut käyttää.
0   +1 +2
 
10
makes69 06.04.2008
Mitäs tähän on sanomista. Tiukka paketti. Kympiarvoinen veto fanittamalleni bändille!
0   +1 +2
 
10
Mr. Doom 07.09.2008
Tykkään erittäin paljon. Tanakalla riffillä lähdetään käyntiin ja sitten alkaa hieno tunnelmointi. Erittäin hienot vokaalit. Biisistä tulee mieleen The Gathering
0   +1 +2
 
10
Jokke- 26.03.2009
Kommentoidaanpas nyt tätä lempparikappaletta. Minun ja tämän kappaleen yhteinen tie alkoi kesällä 2008 mutta nyt vasta vaivauduin arvostelemaan.

Kappale lähtee käyntiin aivan mahtavalla äänivallilla. Tuntuu ikäänkuin jokainen oljenkorsi olisi käytetty että tämä intro räjäyttäisi tajunnan. Onneksi tätä mahtavaa teemaa kuullaan ekassa kertsissäkin, ainakin minä sen kertosäkeeksi tulkitsin. Kyseinen kertsi esittelee vähemmän töksähteleviä vokaaliosuuksia, mikä tuo miellyttävää vaihtelua. Laura oot hyvä.

Kertsin jälkeen särähtääkin kappaleen yksi ikävimmistä kohdista, tämä efektikitaramuljuttelu. Olisi kelvannut ilman tuota efektiäkin. Tilanteen pelastaa kuitenkin tätä seuraavat rauhalliset synaliidit ja vähän sieltä Lauran äänikin hehkuu lämpimänä.

Tähän päättyykin kappaleen kaavamaisuus ja alkaa fiilistely- ja jammailuosuus. Voisi melkein luulla että kappale päättyi lyhyeen mutta uuteen nousuun lähdetään. Viimeisimpien havaintojen mukaan enkelit laulavat tässä osassa kappaletta.

Tämä kappale kilpailee siis The Major Breakin kanssa korkeimmasta paikasta auringossa. Jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
leopeo 04.04.2008
Omaperäistä ja tunteita herättävää musiikkia, tälläistä tykkää kuunnella. Ei kyllä mitään huonoa sanottavaa tahdo olla. Keikalla olisi mukava nähdä miten tälläinen musiikki pääsee toteutumaan. huh ja vautsi
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta