Blue Motion

Melodica Finlandia | 16.06.2012 | Trance
3:30
8.50   148 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Snacke 22.06.2012
Toimiihan tämä, puun takaa tuleva jytä yllätti positiivisesti. Sillä saat anteeksi hificasiopellit introssa.
0   +1 +2
 
Freyelise 22.06.2012
Tämähän lyö palleaan niin että ilmat pihalle. :) Sopivasti tulee Mass Effect mieleen tuosta alusta, mutta häh, sitten lähteekin teknobiitti? Saavuinko johonkin andromedan avaruusdiskoon? Oli vähän outo siirtymä, mutta annetaan nyt anteeksi. Sävellyksenä ihan jees, ja saundipuoli toimii kuin häkä.
0   +1 +2
 
9
Peloukoufa 20.06.2012
Näihin äänimaisemiin ei kyllä kyllästy, vaikka joka kerta tulee kommenttiringissä vastaan. Toinen asia sitten, jaksaisiko kuunnella kauhean monta peräkkäin. Pitäisi ehkä kokeilla joskus. Tästä voisi erikseen mainita mielenkiintoisen kaksijakoisuuden kovempitempoisten osuuksien ja slow-pätkien välillä. Toimii kyllä.
0   +1 +2
 
9
Taubzi 19.06.2012
Olipa erikoinen, mutta erittäin toimiva!
0   +1 +2
 
8
Rostskur 17.06.2012
Minun täytyy olla eri mieltä edellisen postaajan kanssa liiasta elektronisuudesta. Vaikka ihan hiukkasen liian nariseva basso tuossa minuutin ja kolmannen minuutin paikkeilla vetääkin liikaa huomiota itseensä, niin muuten kaksi eri maailmaa on pystytty yhdistämään varsin toimivasti. Mikälie sello ja scifi-syntikat ja biitti sopivat hyvin yhteen!

Näen jo melkein päässäni EM-kisojen koostelähetyksen, jossa tämä soi taustalla, mutta ehkä orkesteriosuudet taas ovat liian nättejä sellaiseen. Luultavasti ollaan lähempänä avaruudellista toimintakohtausta tai dramaattista kamera-ajoa meteorisateen läpi.
0   +1 +2
 
8
klawie 17.06.2012
Soundtrackmusiikkia näkee täällä ihan liian vähän, ja vielä laadukasta sellaista! Kuuntelin biisin neljä kertaa putkeen, ja on se vaan hyvä. En tiedä millaista tunnelmaa olet tähän hakenut, mutta mielestäni menee ehkä vähän liikaa elektronisen puolelle, orkesteria ja tekstuureita saisi käyttää enemmänkin, sillä ne ovat parasta tässä teoksessa.

Alku on lupaava, mutta ensimmäisen minuutin jälkeen meno vähän väsyy. Monipuolisuutta periaatteessa löytyy, mutta tuo jatkuva sama rumpukomppi rajoittaa monipuolisuuden tunnetta. Monipuolisuus tekee tästä myös vähän sekavan, kun pompitaan siellä ja täällä ja palataan kuitenkin aina samaan paikkaan. Mutta hyvä kuitenkin, ettei homma mene ihan monotoniseksi. Mielenkiintoinen sävellys ja sovitus.

Potentiaalia tästä siis löytyy, mutta kokonaisuus vaikuttaa vähän pitkitetyltä. Tällaisenaan teos soveltuisi erittäin hyvin yleisurheilun EM-kisojen koostelähetyksen taustamusiikiksi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat