Autumn Techno 2 (preview 2)

4:30
8.00   347 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

A33E 18.09.2010
MKDELTAn kommentti herätti lisäkommentointitarpeen; ehkä se hidas alku tosiaan on konemusiikille tyypillistä, ainakin jossain määrin. Miksauksen kannalta on kätevää jos alussa on vain vähän elementtejä.. . .
Toisaalta miksereissä on equt jne. helpottamassa miksaamista vaikka biisi olisi tehty niinkin että kaikki elementit olis heti alusta 100% mukana, ikään kuin katkaisijasta kääntäen "biisi päälle - biisi pois". Silti ne voisi miksta. Hommaa helpottaa varmaan paljonkin kun jotkut biisit on kuin paloja joista DJ sitten kasaa sen lopullisen palapelin. Taitava DJ sitten vielä muokkailee niitä paloja mieleisikseen.. koskaan ei voi tietää miltä kohtaa joku soittaa jonkun biisin tai soittaako kokonaan jne.
Artistin kannalta tietty vähemmän kiitollista kun huolella tehtyjä biisejä soitetaan miten sattuu. Toisaalta kokonaisia genrejä on syntynyt DJ:den pahoinpitelemistä biiseistä; Newbeat 80-luvun lopussa.. . .
0   +1 +2
 
8
Jonesss 08.08.2007
Kivan kuuloiset syntikat, bassari on kanssa hyväsoundinen, tosin aika tylsä kun aina kahdeksan kierron jälkeen tulee tuo tuplaisku. Muuten rummuissa on huono soundi, liian midimäiset tai jotain, vienot kaiut tms. ois voinu piristää kummasti. Sub-basso on siisti, varsinkin tossa alkupuolella se tuli kivasti esille. Rakenne on ok.
0   +1 +2
 
MKDELTA 10.06.2007
Jotenkin tuntuu että kappale lähtee käyntiin tosi myöhään. Olen tosin huomannut hieman samaa myös muissa teknobiiseissä, tiedä sitten että onko se genren tunnusmerkkejä...no kuitenkin, loppuneljänneksellä oli hyvä meno, sitä ennen tuntui ehkä hieman liian hapuilevalta. Ei huono olleskaan kappale, mutta pienet rakenteeliset muutokset olisivat tehneet tästä mielestäni paljon toimivamman. Erityisesti aivan alku tuntui todella pitkältä. Meno kovenee kun virvelit ja haitsut tulevat mukaan kuvioihin, mutta sitten ne vedetään pois ja tuodaan uudestaan vasta paljon myöhemmin. Se jotenkin latistaa tuon menon.

Sitten kun loppuneljänneksellä kaikki elementit ovat taas kasassa niin meno on kovaa. Itse asiassa loppuosion pidentäminenkin olisi voinut toimia. Nyt tässä on sellainen fiilis että kappale ei oikein saavuta potentiaaliaan. Hieman ns. chillimpänä kipaleena menee kyllä hyvin.

No joo, en mikään teknospesialisti ole, mutta sanoinpahan mitä mieleen tuli.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta