Let me fi-fi

Maritech | 14.10.2005 | Techno
5:50

"Let me feel your... Let me fi-fi." Yksinkertaista teknoa pienillä vaihteluilla.

9.60   1405 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
accent 30.12.2005
Ja edelleen erittäin loistavaa teknoa. Kyllä huomaa että on tullut jo vähän pitempään pyörittyä konemusiikin parissa. Kunpa sitä joskus osaisi itsekin näin hyvää settiä tekemään. Voisin kuvitella kuuntelevani esim. ylex:n klubia tai tiistain tanssi-iltaa ja sieltä tulisi tämä biisi. Taidokkaan kuuloista tanssilattiatamppausta. Tämä oli ehkä kaikista näistä paras. Annetaan siksi kymppi.
0   +1 +2
 
9
Dacia 07.12.2005
Wow tää oli hyvä ja kerrankin jotain erilaista mikserissä :) Todella hyvää klubimeninkiä. Ei paljon elementtejä, mutta kaikki mitä on tehty on tehty kunnolla.
Tuon 2.09 alkavan suvantokohdan jälkeen joku uusi killeri elementti voisi olla kova juttu, niin saatais biisin loppuosaankin lisää jännitettä. Tohon vokaali olis ehkä voinu miksata enemmän pintaan energian kanssa, koska se on kuitenkin biisin yks koukku, nyt vähän hengetön.
Tää kyllä jotenki vetää tanssilattialle, eli onnistunut kipale...
- New York
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 17.10.2005
yhdyn veezayn kommenttiin... highpass toimii. Voisi joksu käyttää sitä itsekin enemmän lowpassin sijaan.

Pirteää technoa, tälläistä sen pitää olla. Ääni hyppii hallitusti ja meno on erinomaista. Haitsut elää mukavasti compressoinnin mukana ja bassline on todella deeppiä sun tyyliin. Voisi sanoa, että kyllä tämä on ammattimaisella otteella tehtyä potkua. Hyppii ja pomppii^^

Vokaalipätkät on myös yksinkertaisen nerokkaita. Täytyy vain kasehtia, että olet saanut pelkän jumituksen kuulostamaan loistavalta. Mikään ei laahaa, vain meininki saa jalan ryskämään mukana... eihän tässä tuolila pysy millään ilveellä paikoillaan. Vaikka olisin tähän tuoliin sidottuna tätä settiä lähtisin bilettämään, siitäkin huolimatta, että olen liikaa kiksun ystävä. Namu-setti<3 Ei mitää pahaa sanottavaa!
0   +1 +2
 
9
Frostbite 16.10.2005
Vaikka en teknon ylin ystävä olekaan, niin tämä kyllä iskee ja kovaa. Rummut groovaa todella hienosti ja toi basso kruunaa koko paketin. Melodiat ovat aika perusteknoa. Vähän häitisevän kummallisilla soundeilla ja linjoilla varustettuna.

Biisin parasta antia mun mielestä on fillit. Eteenkin tuolla 2:48 kohdilla oleva filli. Mahtava meno sen fillin jälkeen. Lopussa kyllä hämää toi biisin vaihton tuntu, mutta ei se mitään. Tämä on kyllä ehdottomasti yks parhaimmista biiseistä mikserissä vähään aikaan. Taattua laatua!
0   +1 +2
 
10
veezay 14.10.2005
highpass toimii aina \o/

suoraan asiaan siis. ihan hyvä niin, mitäs sitä turhaan odottelemaan. ~minuutin kohdalla alkavat lyhyet pimpauttelut sopii biisin tunnelmaan mainiosti ja ride on omalla paikallaan. jotenkin nuo kaks asiaa tuntuu siltä kuin ne olis otettu jostain "näin teet teknoa" -kirjasta, sillä ne on jotenkin niin täydellisiä juttuja tässä biisissä. mistä saatais jepulle sama kirja? ;)

kaks minuuttia menee nopeasti. jostain etäältä alkaa kuulua omituisia ääniä. rytmitaju katoaa hetkeksi eikä voi muuta kuin odottaa milloin se alkaa taas. niinku bileissä breakdown-osuuksissa. snarefilli on hauska ja onnistuu vajaan puolen sekunnin aikana nostamaan jammauskertoimet kahta korkeemmalle.

lyhyet basarikadot pitkin kipaletta muistuttavat iki-ihanasta sidechainista. joka toimii. täydellisesti. eikä ainoastaan tässä, vaan kaikissa sun biiseissä. kylläpä sekin on sitten mainio keksintö. bassline tuolla kans jossain möyrii. ei siihen edes kiinnittänyt huomiota ennen loppua kun mokoma on sulautunut basarin kanssa niin hyvin kokonaisuudeksi. vokaalipätkääkään ei huomaa heti, se vaan sulaa tuohon jumitukseen. niinku mä.

5min kohdilla kuulostaa hassusti siltä kuin sisään oltaisiin miksaamassa toista biisiä. basari hämää. aika toimiva hämäys its. as.

jos jotain puutteita pitää keksiä, rummut on ehkä vähän turhan leikkisät, joku muhkea keskiäänipainotteinen lisätäyte ei olis pahitteeks. mut pakko tätä on jammata silti. miksei kaikki mikseritekno voi olla yhtä tyylikkäästi tehtyä?
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat