Sunset boulevard

Marison | 27.07.2005 | Downtempo
2:32

Chilloutin ja r'n'b:n tunnelmissa tehty muzak-tunnelmointiraita taustamusiikkikilpailua varten. (Kyllä preset-sampleilla saa aina jotain aikaiseksi..)

9.00   1110 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
0tukka 06.08.2005
Haista nyt jo..... :D
0   +1 +2
 
9
Samurai 30.07.2005
Kyllä toimii, hyvää chillailua ja urbaania city&ambient fiilistä. Miellyttävän miksaus. Looppimaisuus ei häiritse hiphop -miestä ollenkaan, päinvastoin mukana on ilahduttavan paljon tunnelmaa luovia saundeja ja instrumentteja. :)
0   +1 +2
 
8
veezay 30.07.2005
hehe, onko samplet loppunu :p

bassolinja mukaili ihan kivasti tota rhodessämpylää, viulut mukava lisä, luo kivasti unista ja laiskaa tunnelmaa, rummut svengas mukana mut tosin tuntu olevan vähän liian kuivana etualalla (ja tunnisti liian hyvin "niiksi"), jotain pientä reverbiä tai muuta pehmentäjää ois voinu ostaa mukaan. tähän ois sopinu joku parin minuutin rhodes/hiljanentorvi/mikävaan-soolo väliin jonka jälkeen taas tätä unista meininkiä.

valmissampleissa ei sinänsä oo mitään vikaa, kunnes ne kasvaa liian suureks osaks biisin ideasta. jos ei tietäis ni kyllä tää aika täydestä menis. mua vaan häiritsee aina jos tunnistaa jotain vähän universaalimpaa soundii toisten biiseistä (ja silti teen sitä samaa ite, kukapa ei) ;) kaikista muista biisin elementeistä voi antaa aika huoletta sellaisenkin numeron kuin: 8
0   +1 +2
 
10
Frostbite 28.07.2005
Tää on siis niin upea teos taas kerran. Loistavaa meininkiä alusta loppuun. Harmi vaan, että tämä on tällainen 2min rykäys. Mutta tunnelmaltaan tämä biisi on taas taattua Marison-laatua. Jokin ranskalainen hämmyinen kuppila tulee mieleen tästä biisistä. Tuotannon laatu on täys 10. Basso on puhdas ja mouruaa kivasti hienolla linjalla. Rummuissa ei mitään valittamista. Ne on täydelliset. Padit ja muut urkusoundit nostavat vain tunnelmaa ja biisin arvoa entisestään.

Tämä biisi on siis niin hyvä että ei tästä voi muuta antaa kuin kehuja. Taatusti yksi mikserin parhaista biiseistä.
0   +1 +2
 
Aurisgale 27.07.2005
Mukavasti tulee tulee tupakankatkuinen fiilis ja kaupungin pienen lähikuppilan neon-valot. Tunnelmaahan tässä träckissä on enemmän kuin tarpeeksi. Basso mouruaa mukavasti matalalta tehden sopivan deeppiä tunnelmaa. Pieni looppimaisuus tätä vaivaa, mutta mikäs tätä kuunnellessa kun on niin viimeisen päälle hyviä soundeja ja hieno tunnelma. Taattua sun tyyliä.
0   +1 +2
 
Protush 27.07.2005
Tuituilla house/Rnb saundeilla lähdetään liikkeelle. Meno on rauhallista ja tunnelmallista niinkun chillissä yleensä. Rummut sopivat kuvioihin mainiosti eli ei mitään valittamista paitsi ehkä kuvioilla voisi kikkailla vähän enemmän koska menossa ei hirveästi vaihtelua ilmene.. Oikeastaan koko biisi kulkee suunnilleen samaa looppia alusta loppuun.. Vaikkei pituutta olekaan paljon niin se alkaa silti puuduttaa. Ikävää sinänsä koska saundit olivat hyvän kuuloisia ja hyvin hiottuja. Melodioihin olisin jotain koukkua vielä kaivannut koska mun makuun ne ei hirveästi uppoa. Taustamusiikkina biisi on vallan mainio (johtuu ehkä lievästä mitään sanomattomuuden). Chill biisi kun ei kyseessä niin rummut olisi voinut jättää jostain kohtaa (muualtakin kun alusta) pois ja antaa melodioille kaikki tila mutta toimii tämä kyllä näinkin. Kokonaisuudessa vaivaa tuo tasapaksuus mutta muuten tämä oli jälleen kerran varsin toimivat trakki josta Marisonin oma tyyli tulee heti ensi sekunneilla esille!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat