If I Could

Marccus | 23.03.2004 | Pop
4:45

Tässä biisissä käytin taas pitkästä aikaa traditionaalisia instrumentteja kuten mandoliinia ja tinapilliä. Biisi on muutenkin suhteellisen kitaravoittoinen, vaihteeksi :)

7.79   2773 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Räyhänhenki 04.07.2004
Terve Make, Valtsu tässä kirjoittelee. Käväisin kuuntelemassa sun biisejä ja täällä olikin monta biisiä, mitä en ollut aiemmin kuullut. Ammattitaitoisen kuuloista, hienoa poppia. Täytyykin kuunnella kaikki biisit ja antaa sitten enemmän kommenttia.
0   +1 +2
 
8
Prologue 22.05.2004
Aluksi tulee mieleen Kolmen sepän patsaalla soittavat aidot inkat. Pilliä voisi tietenkin käyttää biisissä myöhemminkin... Sävellyksessä on kyllä ideaa, mutta säkeistöihin voisi saada jotain eloa jollain kikoilla. Kitarasoundit kuulostaa vähän liian 80-luvulta, jotenkin liikaa attackia tai trebleä minun makuuni. Kivaa on kuitenkin se, ettei tätä ole runtattu ihan tukkoon kitaravalleilla, vaan ilmaa riittää viisun lopppuun saakka.
0   +1 +2
 
7
Eurydome 11.05.2004
mukavan pirteä kipale...
0   +1 +2
 
9
WandaT 11.04.2004
kaikki kirjoitusvirheet Jellonan piikkiin:D
0   +1 +2
 
9
WandaT 11.04.2004
hmm...14 tusinaan?tuskin...sun ääni on kyllä ovela:)joooo-o, mä jaksan yhä edelleen päivitellä sitä:Dtällä kertaa sanat ei ollu niin sun näköset ku ennen..tällä meinnaan sitä, että aika tuttu aihe:)mutta joskushan sitä niistäkin pitää laulaa. Mä pidän sun tyyöistä kuitenkin sen takia, että sä et pyri tekeen mitään kopiota. taustat on kjylä omalaatuiset ja mä diggailin kovasti. Hienot kitara kuviot;D;D;D;D;Dja madoliinot:Donko mandoliino lauantai aamuna äänitetty kamalassa kankkusessa?:Dkerrassaan loistavaa!nyt viimein..tämä tyttö faniutuu!
ihana!
luv:W_TIX
0   +1 +2
 
6
Botro 31.03.2004
alku oli ihan okei erikoisine instrumentteineen mut jatkui kuiteki liian pitkään lopulta. aika valju muutoin biisi ja vokalisiti, ei ihan poppikamaa kuitenkaa kuten genressä mainitaan. oliko mahdollisesti laulaja se idolsista pudonnut joka tuhosi jonkun kansallisaarrelaulun tai jotain..
0   +1 +2
 
8
zood 31.03.2004
Vähän mietittytti että mikäköhän panhuiluryhmä Perusta sieltä tulee, mutta tulikin sitten sellasta peruspoppia. Ihan hienon kuulonen kappale, ja kaikki kohdillaan. Vähän tuntuu että loppuu jossain kohtia ääni kesken tai ei oikeen pääse nuottiin mutta ehkä se tuo vaan vähän eloa siihen biisiin.
0   +1 +2
 
Okapi 31.03.2004
Mandoliini ja tinapilli on kivoja. Harmi, ettei niitä käytetä biisillä loppujen lopuksi juuri yhtään. Noin muuten tämä on makuuni vähän turhan valjua, siis aikuisrokkityyppistä, mistä en juuri jaksa innostua, tällainen kakara kun olen. Taustat jäävät kovin taka-alalle, eikä lauluääni miellytä mitenkään älyttömästi - fraseerauksessa olisi hieman petraamista. Soolo oli ihan kiva. Biisi toimisi paljon paremmin sellaisena kolmen ja puolen minuutin pläjäyksenä, nyt biisin alun jälkeen muuttumattomaan soundimaailmaan kerkiää vähän kyllästyä. Mandoliinia ja tinapilliä olisin toivonut käytettävän enemmänkin, ne olivat biisin parasta antia.
0   +1 +2
 
8
jankka 31.03.2004
balanssit tuntuu olevan varsin kohdallaan, basson soundi onnahtaa jostain syystä. ja koskapa se on melko pinnassa, niin niitä pieniä virheitä (timing) siellä kuuluu. ei tää huono ole, mutta selkeästi tällaista easy listening -osastoa, jotain oikeasti kieroa soundia esimerkiksi kitaroissa jäi kaipaamaan. nyt noi on aika munattomat, vaikkakin hyvin soitetut. sovitukseen on käytetty aikaa, selvästi. rumpufillit (noihin tomeihin) on vähän turhan pinnassa ja hetkittäin häiritsevät.
alkusoitto toi mieleen el condor pasa:n, tarkoituksella?
0   +1 +2
 
6
Ihmissoihtu 31.03.2004
Sovitukset kohdallaan, niistä tykkäsin. Lauluääni on niin omaperäinen, että siihen meni kotva tottua. Tuli mieleen yksi prahalaisbändi, The Loners. Kokonaisuutena ehkä liian tasainen biisi. Joku ihan erilainen osa olisi piristänyt sitä huomattavasti.. tai sitten minuutti pituutta pois.
En päässyt jyvälle sanoituksista, vaikutti aika tajunnanvirralta.. on the movie screen. Mistäköhän tässäkin laulussa kerrotaan?
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2