Silence

MANZANA | 02.06.2005 | Pop-Metal
3:36

Jos mielesi tekee hakata päätäsi seinään, niin tee se tämän biisin tahdissa!

8.50   3098 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jeshe 15.03.2006
"Pääs henkkakin vähän kikkaileen." tarkotin siis heikkiä. :D
0   +1 +2
 
9
Jeshe 15.03.2006
No tämä on sitä mitä hain :D biisi on hieman kokeileva, raskas, pitää kuitenkin melodisuuden messissä. Pääs henkkakin vähän kikkaileen. Taustalaulut yllättivät positiivisesti :)
Basso on todella jykevän kuullonen. Kitarat samaten, mahdotonta runttausta! Kuullostaa hieman omaperäsemmältä tämä biisi, tykkään kyllä :)
0   +1 +2
 
8
Elomaili 19.08.2005
Osaava bändi, rähäkkä likka laulamassa. Teidän biiseissä ei tarvi kuunnella niitä satakertaa kuultuja perusratkaisuja - hyvä! Aika huvittavaa sinällään, että edellinen kommentoija on juuri samasta aiheesta antanut päinvastaista palautetta. Mielestäni tämä ei ole lähelläkään valtavirtakamaa - "tekopyhä" voisi tutustua Mikserin bändeihin tarkemmin, niin tietäisi paljonko valtavirtakamaa tänne oikeasti mahtuu! ;-D
0   +1 +2
 
7
tekopyhä 08.07.2005
Todella hyvin toteutettuja kappaleita teillä.
Tälläinen "The Sounds" formaatti on jo ehtinyt vanhentua.
Tämä tarvitsisi vain jotakin omalaatuista hulluutta, jolla muutkin kuin tekijät itse erottaisivat tämän valtavirrasta.
0   +1 +2
 
10
dimmuu 06.07.2005
aloin tuossa kuuntelemaan että onpahan hyvä rumpali ja kävin sitten kotisivuilla katselemassa että ketäs siellä paukuttaa ja diablon heikkihän se siellä soittelee! :) heti kun oli rumpali tiedossa alkoi kyllä löytyä vähän tutunkuuloisisa fillejä ja muita jippoja rummuista kun kuitenkin diablo on yksi lempibändejäni!

jorinat sikseen:
pidin todella paljon tuosta falling to pieces kipaleesta, mutta tämä oli vielä enemmän makuuni noista raskaista kohdista itseasiassa tuli jotenki diablo myös mieleen ja ne biisissä olivatkin eniten mieleeni!

soundit ovat todella kohdallaan ja tuo pirittan laulu istuu oikein hyvin musiikkiin! plussaa myös todella hyvistä taustavokaaleista!

sävellyksenä tykkäsin biisistä. ehkä semmoinen pienimuotoinen raskaampi kohta olisi sopinut ennen kolmatta kertsiä, mutta todella toimiva paketti oli! jään innolla odottamaan uusia veisuja!!
0   +1 +2
 
9
Alkaline 17.06.2005
Antaisin kympin, jollei tuo vokalistin ääni iskisi kuin punktioneula korvaan. Sandra Nasicmaista suunnatonta ärsyttävyyttä, mutta kuka tykkää mistäkin, hyvin laulaa. Riffit tulevat kuin tykin suusta ja soitto on kohdallaan. Kertosäe jäi.. tai no hyräilin mukana. Lupaavan kuuloista ja laadukasta materiaalia tällä bändillä kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
10
WandaT 12.06.2005
uuuuuuu...meikään toppas kyllä parhaiten teidän tuotannosta. kerrassaan loistavaa! Kunnon jykevää metallia...ja laulaja vetää kyllä sen verran komeesti, että on kai sillä ollut jo muna lainassa jalkojenvälissä.. pakko olla. Tää on kuin Alanis laulas metallia:D:Dtää on kuule iso kehu....
sävellys on paras kolmesta, vaihtelevuutta on, ja kerto on makia, kitarat etupäässä....nam! jälleen kivoja toistoja käytetty tehosteina ja taustalaulut toimii!!! SAnotukset on tän yhtyeen voima kyllä... ehdottomasti tähän suuntaan viekää kappaleitanne. upea!ja tässä lisää uusi fani!

luvthiz
TEXAS
0   +1 +2
 
8
hoksploks 07.06.2005
Tällaista metallia en ole oikein kuunnellutkaan. Päällimmäisenä huomio kiinnittyy aika rouheisiin soundeihin. Kuulostavat joka tapauksessa hyvältä. Jeps, rokin on oltava rajua.
Energinen laulajatar on biisin kantava voima tietysti mojovien kitarariffien ohella. Onko basso jopa vähän liian munakas? Menee kitarat vähän puuroksi sinne jonnekin alle. Taustalaulajatkin olivat miellyttävä yllätys.
Tarttuvin osio oli kertosäe. Muut osat sopivat biisiin hyvin, erityisesti väliosa ennen viimesiä kertsejä oli mielenkiintoinen. Säkeistöstä en saanut paljon irti.
Kyllä tätä kuuntelee ennen kuin selkäänsä ottaa. Vähän liian barbaarista ehkä minun makuuni, tykkään melodisemmasta meiningistä. Kitaroita ei kuitenkaan ole rakennettu pelkkää junttausta varten...
Teette musiikkia tyylikkäästi, jatkakaa siis vaan samaan malliin!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat