Don't mean a thing

MAHONEY | 22.12.2005 | Progressive Metal
5:14

"And We Treated You So Bad" EP loppuu tähän kappaleeseen

8.93   2215 kuuntelua

Kappaleen sanat

There's a place where we're free to do anything our hearts desire dig inside your mind you'll find darker side jump on a train that leads to place where words are free so free don't mean a thing jump on a train that leads to place where words are free so free don't mean a thing take a friend with you and laugh all the way down to that dark secret place which never be filled jump on a train that leads to place where words are free so free don't mean a thing jump on a train that leads to place where words are free so free don't mean a thing never get enough feed your black mind come back soon I hope we miss you nevermind who you are.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
nexus 22.07.2006
Näin kaunista kappaletta en ole kuullut sitten Dion Holy Diverin jälkeen! On niin kaunista, että en tiedä mitä sanoisi. Olen itkenyt jo neljä tuntia tästä kappaleesta. Innolla odotan uutta EP:tä!
0   +1 +2
 
9
orbi 29.06.2006
Tuota loppukiertoa voisi huoletta veivata pari kertaa lisääkin kun se melodia on sen luontoinen.
Tullut koko aamupäivä ja päivä kuuneltua tätä biisiä :)
0   +1 +2
 
9
orbi 28.06.2006
EP:n paras biisi kevyesti, loistava tunnelma kantaa kevyesti läpi biisin.
Homma ihan kivasti hanskassa teillä. Tällaista musiikkia olen aina itsekin haaveillut soittavani, jos vaan kunnon bändin saisi joskus ympärilleen.
Ja "laulajalla" juuri sopiva rahina tällaiseen musiikkiin.
0   +1 +2
 
8
Sorcerer 13.03.2006
Onpas omalaatuinen veto. Kitaramelodiat kuljeskelevat sinne tänne ja joku huutaa armoa metsässä. En tunne genreä, joten pidän tätä hyvinkin omaperäisena, joskaan en ihan klassikoksi vielä luokittelisi.
0   +1 +2
 
7
K-E 07.03.2006
Esikuvat kuuluvat vahvasti, mutta eipä se tässä minua haittaa, vaan nuo vokaalit. Vähän voimattoman oloista huutoa, ei toimi minulle. Sävellykseltään ihan mielenkiintoinen biisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
Chaanim 23.01.2006
Callistoa kuunneltu ehkä vähän liikaakin :)
0   +1 +2
 
Fränk 16.01.2006
Kovaa settiä...
0   +1 +2
 
_Aasi 05.01.2006
Niin sitä vois kai ajatella niin, että ihmiset jotka eivät genrestä tykkää voisivat olla hiljaakin. Toisia, kuten minua, huuto voi melkoisesti ärsyttää, mutta uskon, että tällaisesta musiikista pitää joku, jota se ei haittaa. Tunnelmaltaan tämä on ehkä vähän Massive attackia.
0   +1 +2
 
9
Mahoneyn "uusi tuleminen" lupaa, antaa ja yllättää. Harmonioissa on pantu kovat piippuun ja sovitus toimii. Kertsi ei pyydä, vaan käskee mukaansa.

Breikki kestäisi goottiflavaa, eli massiiviset padit taustalle, kaikkua huutoon ja rumpuihin. Nyt kyseinen väliosa ja hiukan vaisuksi.

Vika kertsi on mainio, näppäilykitara toimii hyvin, mutta outron fade out on hiukan "easy way out", miksi ei vain lopeteta kun piiput on ammuttu tyhjiksi?

Lauluhuudossa suunta on oikea, mennään siinä voimien rajoilla ja hiukan hirvittää kuinka paskana mahtaa sedän kurkku olla sessioden jälkeen. Hirveesti en tunne örinägenreä eli ei siitä enempää. Soitto on parantunut entisestään, turhaa kikkailua on vähennetty ja siten taitojen karttumattomuus ei kuulu niins elkeästi läpi. Vielä setti huojuu, mutta siitä pääsee eroon soittamalla.

Miksaus on treenikämppäolosuhteethuomioonottaen ihan ok, panoroinnit käy välillä hermoon, varsinkin kun toiselle puolelle ei ole tarjota mitään. Alapää kaipaisi erottelua, nyt menee basari ja basso sekaisin. Hiukan kompuraa ja EQ:ta mikserissä should do the job. Kokonaislimitointia voisi kanssa lisätä.

Hyvä biisi joka lupaa paljon jatkolta. Sitä odotellessa annan kasin.
0   +1 +2
 
7
gairhir 28.12.2005
Hyviä hakeita melodioita ja tunnelmaa...muutenkin jees biisi mut noi laulut on tosiaan huonot...harmi vaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta