Raking

Machinatrix | 27.08.2006 | Electronic
3:52

Kun heräsin henkisestä koomasta.

Kommentteja ja mielipiteitä otetaan ilolla vastaan, kuten aina. :)

9.13   2654 kuuntelua

Kappaleen sanat

you're raking me up
you're waking me up
i'm circling a spiral
around the fire

you're raking me up
you're waking me up
i know i will burn
but i can't turn back now

i had forgotten
it could be like this
you effortlessly catch
my subtle drifts

i can't remember
the color of your eyes
for i was staring into your soul
the whole time

lying at your feet
my tears surprise me
poor thing!
you've fallen in too deep
you fool

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
loudjazz 16.03.2007
Tämä puree. That's all is to it.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 30.11.2006
Aijoo. Lyriikka oli minimalistisuudessaan (?) erinomainen! Ja vokaalien säksätykset ajoittain = +++!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 30.11.2006
Siistiä aloittaa kuuntelu kun ei ole ollenkaan hajua siitä millaista musiikkia on tulossa.

Mukava meteli alussa, reversesaundit toimivat. Biisi käynnistyy. Stereokuva on mukavan leveä ja miksauksessa on tilaa. Eniten ongelmaa on ehkä saundien tiukkuuden puutteessa. Eli esim. rummuista saisi tiukaksi kompuroimalla todella paljon potkua irti. Basson voisi jonkinlaisella särötyksellä ja equlla saada enemmänkin pintaa, muuta meininkiä tukemaan. Taustapädi taas kaipaisi jonkinlaista elävyyttä, ehkä toisenlaista kaikua, ja ainakin kokeilisin jotain filtterisviippailua tai vähintäänkin flangeria tai jottai.

Laulu on erittäin hyvän kuuloista. Tällä tavoin kaiutettuna sekin saisi enemmän voimaa jos sen taustalla oleva meininki olisi tiukempi ja vähemmän usvainen (joka olisi kuitenkin mahdollista toteuttaa ilman että biisin utuinen tunnelma katoaisi). Jonkinlaista semisäröistä rosoisuutta tässä voisi myös ehkä olla enemmän? Saundivalinnat ovat erinomaisia, kautta linjan persoonallisia ja hyvin yleisfiilistä tukevia (ja nostavia).

Sisällöltään biisi on erittäin kaunista ja tunnelmaltaan hyvin vahvaa tavaraa. Eli siis niinku suomeksi, että pidin suuresti. Teknisten juttujen suhteen mainitsemani asiat eivät olleet suuria ongelmia (vaikka aika paljon kirjoitinkin); kehitysvaraahan on aina, toivottavasti palautteestani on hyötyä.

Toivottavasti tätä projektia saa joskus levylläkin tai jottain, vakuutuin.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 29.09.2006
Unenomainen ja lipuva tunnelmointi, joka tasapainoilee tyylikkäästi ja taidokkaasti rosoisen elektronisen synkkyyden ja pehmeän trip-hopin välimaastossa. Laulajan upea ääni sopii kappaleen tunnelmaan todella hyvin. Tulee hieman Kemopetrol mieleen, mutta ikäänkuin David Lynchin elokuvasta tempaistuna kaksosena. Hienoa työtä!
0   +1 +2
 
gebo modyo 07.09.2006
Intro polkaisi biisi loistavasti käyntiin, laulu entisestään lisäsi nautintoa. Perusrumpusoundi ja perussynasoundi jollakin tavalla hieman latisti biisin tunnelmaa, niihin olisin toivonut vielä ripauksen omaperäisyyttä. Kyseisistä soundeista tulee kylläkin erehdyttävästi mieleen Orbitalin vanhempi tuotanto, melodioista ja tunnelmasta Orbitalin uudempi tuotanto. Henkilökohtaisesti pidän enemmän Orbitalin "välituotannosta", joten tämäkin biisi tippuu jonnekin sinne välille pidänkö-vai-enkö-pidä-soundeista.

Teknisesti biisi on toteutettu erittäin hyvin, ja todennäköisemmin tulen kuuntelemaan biisin uudestaan, kuin että jättäisin kuuntelematta.

Bottom line: Hyvä biisi, josta näköjään keskin mitä kummallisinta kritiikkiä.
0   +1 +2
 
A.S.H 28.08.2006
Lisää. Tulee ekana mieleen. Pientä hiomista miksauksen suhteen, tasoitteluksi mä sanoisin ei mitään radikaalia. MD-laatua. Oma jälki tuntuu ja kuuluu. Hyvä. Nastat kauhuleffa-tyyppiset mellotronsoundit toimii hyvin laulua vasten.
0   +1 +2
 
10
Introsta tulee aika vahvasti Björk mieleen.
Padien ja laulun avulla luotu taas hieno tunnelma.
Nuo sinun laulumelodiasi ovat muuten aika erinomaisia tämän biisin, kuten noiden muidenkin kohdalla, koska ne jäävät soimaan päähän ikuisuuksiksi jo yhden kuuntelun jälkeen. Samaan pystyy erittäin harva edes huipulla olevista levyttävistä artisteista saati sitten mikseriartisteista.
Tällä kertaa nuo rummutkin toimii loistavasti.
0   +1 +2
 
10
Zune 13.12.2006
ihan ammattimaisen kuuloista...tulee massive attack ensimmäisenä mieleen ja noi rummut on aivan mahtavat...ääni kuulostaa vähän didolta...tai juurikin häneltä :b hienoa matskua...saisit briteis varmaa levytys-sopparin tällaisel=) upeesta saundista jo kiitettävää.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta