In Unison

Machinatrix | 17.11.2008 | Trip-Hop
4:21

Eräs todellisuus.

Tantra-hop trip-pop? :D

Kommenteista olen kiitollinen.

9.50   839 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
stuntguitar 02.04.2009
Makee soundimaailma. Tykkään tästä leijailevasta fiiliksestä. Noi puhesamplet toimii myös hyvin. Joku tossa mainitsikin, että toi murtaen äännetty englanti kuulostaa tässä hyvältä ja oon samaa mieltä. Diggasin.
0   +1 +2
 
10
loudjazz 07.02.2009
Paitsi että loudjazz aka urvo ei löydä downloadia. X)
0   +1 +2
 
10
loudjazz 07.02.2009
Tää pakotti mut jamittelemaan nylonkielisellä mukana. Valitettavasti havaitsin että se hyppii hienon vokaalin päälle. Tällaset lentää kannetavaan soittimeen saman tien.
0   +1 +2
 
10
loudjazz 05.02.2009
Harvemmin oon kuullut tällaistä lievästi psykoottista mutta tunnemmalista härpäke-äänimaalailua joka kuitenkin svengaa näinkin hyvin. Vokaalit on perversillä tavalla seksikkäät ja erottuu hyvin. Oikeastaan paketista ei puutu mitään eikä mitään pidä ottaa pois. Kerrassaan mainiota.
9+ jos eläisimme monimutkaisessa numerojärjestelmässä. :)
0   +1 +2
 
9
A.S.H 11.01.2009
Vanha Mksr ihastukseni ompi palannut ääneen. Ain`t you great.
Tuottaja-minä tekisi montakin asiaa toisin. Tässä on jo kaikki nyt tää pitäis vielä miksat...mut mut hienon hienoa musiikkia teet. JA ennen kaikkea näet vaivaa. Onnistut keskittymään tunnelman rakentamiseen ja se erottaa sinut muista. Pienempiä hienovaraisempia liikkeitä äänimaisemassa nyt se on sanoisinko hieman raffi tai pikemminkin kiikkerä...?-) Siitäkin huolimatta.
Loistavaa.
0   +1 +2
 
10
Aivan loistava äänimaisema ja saundit on kohdallaan. En jaksa niitä tarkempaa analysoida, kun ovat niin onnistuneet.

Tuo runolausunta on aivan loistava, ihana ja paras. Varsinkin tuo murtaen lausuminen. En tiedä onko siinä haettu tarkoituksella tuollaista "ei englantia kotikielenään puhuvaa" -otetta vai tuleeko se vaan luonnostaan, mutta se toimii tässä kappaleessa aivan loistavasti. Toimii luultavasti paremmin, kuin jos olisi lausuttu "täydellisellä englannilla". Tuo tosin saattaa johtua siitä, että se luo päässäni mielleyhtymiä Atari Teenage Riotin kappaleeseen Sex. Kyseisessä kappaleessa on muutenkin jotain hyvin saamaa, kuin tässä kappaleessa. Jos et ole kuullut, niin etsipä youtubesta ja kuuntele.
0   +1 +2
 
sunherd 17.11.2008
Mitäh, eteerinen olematta kuitenkaan sumuinen. En tiennyt että niinkin voi olla. Onko tää nyt joku että "sun ois sit ehkä kannattanu kuunnella joskus trip-hopia". Ei voi keretä kaikkea!

Tosi miellyttävä mutta ei sitten kuitenkaan liian harmiton, sen verran dynamiikkaa mukana - kait rummussa ja osien vaihtelussa.

Biisin vakavin puute on että sitä ei seuraa 40-50 minuuttia samantyylistä kokonaisuutta - mutta en ehkä uskalla sanoa sitä jos jo tähän meni hermot :D Mutta siis voisin kuvitella että sellaisen levyn voisin ottaa jatkoksi niille muutamalle levylle joiden oon jo tajunnut rauhoittavan päätä.

9 tai 10 antaisin jossen ois tuskissani sen kanssa että miten miun nyt pitäisi osata verrata tätä tohon suosikkibiisiini kun on niin erilainen kuitenkin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 20.11.2008
tageihin menikin jo päälimmäiset ajatukset. kiemurteleva, leijuloiva, syvä, kepeäkin jotenkin tummuudestaan huolimati. aiheuttaa nautinnollisuuksia. tuttuja sanoja oli siellä seassa!

erilainen, toimiva. rohkea. en löytänyt vikoja, mutta kun basari oli niin läski ni huusi se snarea läskiä myös.
0   +1 +2
 
gorgonoidi 17.11.2008
Hyvin mielenkiintoinen alku tässä, surrealistinen jotenkin. Tykkään tosta spoken word -tyylistä tässä, sopii niin hyvin tuollainen hillitty runollisuus. Sanat virtaavat mystisesti, rauhallisesti virtaavan äänen pinnalla. Äänimaisema on tilava ja sen saa täyteen ajatuksia ja tulkintoja siitä, mitä sen takana on meneillään. Ihanan vähäeleisesti fiilistelevä biisi, tuntui tosin loppuvan kuin hukkuen omaan ääneensä tai jtn. Tosi kaunis.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat