Bloom Reflector

Lunar Vegetarian | 18.03.2009 | Psytrance
9:34

Somekind of goa, morning(ish), psytrance hybrid with energetic and melodic drive.

Older track that i just dont find time mix the way i want ( too much new material coming up ^^ )

10.00   1084 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=372515
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Teawisher 12.04.2009
Tää on yksinkertasesti ihana kappale. Laitoin ton "suosikkien uudet biisit" listan soimaan ja noi pari ekana tullutta kuulosti ihan hyvältä, mutta tän biisin siinä melodisessa ja nopeassa kohdassa hokasin vaan yhtäkkiä että mä tanssin ympäri kämppää... Loputkin biisistä on ihan jees mutta tota kliimaksikohtaa olisi musta saanut olla enemmänkin.

Loistavaa varsinkin siihen nähden ettei elektroninen musa ole pitkään aikaan maistunut sitten millään, samaa klisettä jne. mutta tää on jotenkin tuoreen kuulonen kaikessa nostalgisuudessaankin, kai se vaan on hyvä!

Hei muuten jos mitenkään jaksat niin pystytkö heittämään mulle yksityisviestinä jotain vastaavaa musiikkia. Siis tälläistä kaunista ja melodista, mutta kuitenkin tunnelmallista, syvää ja jotenkin "luonnollisen" oloista trancea. Mä en ihan oikeasta jaksa lähteä löytöretkelle psyken ja goan maahan kun niin iso osa kaikesta on mun korviin vaan tympeää jumputusta. Kiitos jo etukäteen tästäkin biisistä <3

Soundimaisema on mukavan kuulas ja raikas jo senkin puolesta että kuulostaa vähemmän infected worshipiltä kuin noi jotkut muut sun(ja muidenkin) kappaleet. Siistejä soundeja ja yksityiskohtia ja alun kirkonkellot tuo hyvällä tapaa epäelektronista tunnelmaa.

Eli siis aika mahtavaa
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta