Mirror World

Luminosity | 14.04.2008 | Melodic Metal
5:39

Uusi masteroimaton näytebiisi demoltamme.
(Music: Perttu, Pokka, Lyrics: Nesti, Perttu)

8.50   2370 kuuntelua

Kappaleen sanat

Do you still remember
the things that you told me yesterday
Was it just a lie..?
because I am still burning in hell

My time is running out
can you make the last desicion?
And look me in the eyes
Is it devil inside you mirror?

When innocents are calling
I need to know the way
Or everything will wall (forever)

Do you know the way to the mirror world?
Don't you know the reason why this ignorance hurts?
Do you see the splinters of the shattered glass
reflecting our future and those visions of past..?

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
donkkis 16.02.2009
Toi puhdas alku oli oikeesti tosi hyvän kuulonen, ehdin jo toivoa että yhtä hyvät soundit jatkuisivat koko biisin ajan mutta ei :D No biisin parasta antia ovat kyllä tuo edellämainittu intro sekä hienot kitaramelodiat joita viljellään pitkin biisiä. Kokonaisuutena tää ei kyllä iskeny niin hyvin kuin tuo Aida. Laulaja ei saa tässäkään biisissä mun pikkuhousuja kostumaan :(
0   +1 +2
 
9
Mattis^ 14.04.2008
Oujee, tää biisi on kyl toimiva, rakenne hyvä ja kertsi jytää. Erityisesti soolot kuulosti eritoten hienoilta, vähän turhan taustalle miksattu vaan. Muutenki aika hyviä ideoita laulupuolella, samaten mukavasti kaikkea synaefektiekstraa. Tosin jotkut sovitukset ei ihan toiminu, viiminen kertsi ehkä vähän turha sekava ja välillä pientä puuroutumista saundien osalta.

Mutta biisistä annan ilman muuta ysin, saundipuoli antaa tietty pikkasen takapakkia...
0   +1 +2
 
7
Rauzka 29.05.2008
Biisi lähtee hienosti akustisella kitaralla, synat myöhemmin mukaan, ok. Ainut huono puoli kun on että se on aika turha :D
Vähän turhan tekotaiteellista makuuni, koska siitähän saisi hyvän balladin vaikka tuosta alusta. Olisi voinut käyttää "ruhtinaallisemmin" tuonkin intron.
No mutta kun lähtee säröt niin ihan mukavan kuulonen tuo alkusoitto siinä sitten koskettimien kanssa. Mikä tässäkin kusee sitten. Miksaus. Nyt on saatu kitarat ja bassolinja kuntoon, mutta laulu tuntuu peittyvän niiden väliin. Soolo perustilutusta. Olisin odottanut jotain muuta. Ja vielä se että ei kannata pitkittää biisiä kolmella kitara soololla. Viimenen soolo oli kyllä ihan hyvän kuulonen. Ja kohta jossa kitarat lähtevät pois, rumpujen ja synien kanssa laulu kuulosti hyvältä. Lopun kitaratilutukset pilasivat hienon lopetuksen. Paljon hyvää, mutta myös paljon negatiivista asiaa biisistä löytyy. Sanoituspuoli oli jälleen kerran hyvää. Sävellystyö oli aika yksinkertaista, mutta kokonaisuudessaan toimiva.

+Äänenlaatu
+Sanat
+Sävellystyö
+Intro akustisesti ihan kivaa kuunneltavaa....

-... mutta turhan tekotaiteellista
-Miksaus
-Kolme kitarasooloa
-Lopetustilutus/ revittely, miksikä sitä nyt voi ikinä kutsua

Tästä seitsemän tippuu :)
0   +1 +2
 
7
Skaipaska 15.04.2009
ihan perus naitvissiä... "hieman" laulajalla heiluu toi laulu puoleen jos toiseen vireen suhteen. tai ainakin siltä kuulostaa. laulajalle puoli pullo jallua ja potku perseelle niin heräisi horroksesta revittämään hieman räkää tuohon laulusoundiin. soitto ihan ok. miksauksessa hieman puutoutumista mutta muuten ihan kiva... missä lie nauhoitettu?
0   +1 +2