Talvi (instrumental)

Lumeuni | 05.05.2008 | Instrumental
4:13

Jälleen biisi, jossa on sanat valmiina, mutta johon en vielä ole nauhoittanut laulua. Laulut nauhoitan, kun saan uuden mikin.

7.00   611 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

emppuli 15.03.2009
Voi tähän mä kyllä rakastuin kybällä ihan alusta asti :)) Ne sanat olisi kiva nähdä ja kuulla lauluna. Suoraan sanottuna tuollaisen haluaisin itse koettaa laulaa :D
0   +1 +2
 
Grazy Mama 11.07.2008
Hyviä soundeja, eikä paskempi idea biisinäkään, rytmikästä ja toimivaa. Kuuntelee ihan mielellään.
0   +1 +2
 
7
Tempsa 11.07.2008
Tätä on vähän hassu kuunnella ku koko ajan miettii niitä vokaaliosuuksia ku sä ne mainitsitkin..:) ja varmaankin tarkoituksella biisissä on tilaa myös niille jos ne on kerran tähän viel tulossa.. mut ihan rauhoittava biisi.. vähän tuli sellainen hiphop biitti meininki mieleen.. et kyl tästä kovan räbäytyksenkin saisi..!
0   +1 +2
 
Mörre 09.07.2008
Kivan kuuloinen kipale, rumpusoundeja miettisin vielä uusiksi, himean kolkot. Olisi mukava kuulla laulun kanssa todellakin, voisi antaa aivan eri luonteen biisille. Jotain vaihtelua dynamiikkaan ja sointuihinkin kaipaisin.
0   +1 +2
 
sadomatti 03.07.2008
Ilmeisesti hoppiin tehty biitti? Snare on ihan helevetin vasemalla joka tekee tästä luureilla vitun vaikean kuunnella, muuten tässä on hyvää fiilistä. Tuo minulla mieleen omia suosikeita leffamaailmasta paljon, mutta miksauksessa jätkällä on vielä tehtävää, että saa kuulostamaan tasapainoiselta. Ei väliä vaikka olisi miten kova sävellys, mutta miksauksen on oltava kunnossa. Bassari on myös tällaiseen kamaan omaan makuun liian metalli. Pitäisi olla vähän isompi ja löysempi. Tsekkaa vielä Therapy?:n coveri Hüsker Dün kappaleesta Diane ettet kopioi liikaa, nyt mennään rajamailla...
0   +1 +2
 
petersadul 19.06.2008
Konemeininkiä. Se kävi selväksi heti alusta asti. Stringisoundit ovat aikasta hienot ja melodiakin toimii ihan hienosti. Ainoa mikä häiritsee on oikean akustisen soitannan lämmön/dynamiiikan puute. Nyt vähän kylmää soundia. Biisi itsessään hyvä ja vaihtelua löytyy tarpeeksi. Lahjoja vaikka mihin kyllä tuntuu löytyvän ei siinä mitään.
0   +1 +2
 
Paulus 23.05.2008
Hyvää, tunnelmoivaa instrumentaalia. 1.30 kohdalla sisään tulevat nopeat rummutukset toivat jykevän säväyksen biisiin ja samanlaista menoa olisi toivonut loppupuolellekin vielä.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 23.05.2008
Tällasta biisiä on aina hiukan hankala arvioida. Jos tämä on alusta asti tehty sillä ajatuksella, että tulee vielä vokaalit päälle, niin taustoihin on varmaan tarkoituksella jätetty laululle tilaa, eikä pyritty täyttämään joka kohtaa mausteilla ja efekteillä. Tää pitäs kuulla laulujen kanssa, niin vois kommentoida paremmin.

Soundit toimii hyvin, ja biisissä on mun mielestä haikeahko tunnelma. Tämä ei ehkä yksinään toimi instrumentaalina, noi taustat ei jaksa kantaa biisiä tuota reilua neljää minuuttia. Mutta kuten sanottua, laulun kanssa tää vois toimia todella hyvin. Tähän kunnon vokaalit päälle, stemmoja sopivasti, ja sitte laitoihin jotain kivaa pulputusefektiä pitämään kuulijaa valppaana. Kovan biisin pohjat tässä on, toteutus on vaan vielä keskeneräinen.
0   +1 +2
 
Ihan mielenkiintoista viritelmää olet luomassa, nyt tämä vain menee instrumentaalina. Hyvien sanojen kera varmasti mielenkiintoisempi kokonaisuus.
0   +1 +2
 
Pitk 02.07.2008
Sitä laulua odotellessa. Konerummut melkoisen tympeät (mikähän siinä on, että ringissä tulee tänään näin paljon konerumpuja?). Eipä tähän oikein muuta sanottavaa ole ennenkuin kuulee laulun kera.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta