Detoxified

Löyly | 28.10.2003 | Ambient
7:26

Melankolinen ambientbiisi missä vähän mellotron soundeja lopussa... Ei oo mikään oikee mellotron :)

8.47   2266 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=39560
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Michikawa 07.10.2005
Tällä kertaa liikutaan selvästi minimalistisemmissa vesissä. Pelkistetty rumputausta ja tilaa antava hiljainen äänimaisema luovat aika synkeän ja kylmän tunnelman, mikä ei ole lainkaan hassumpi. Paikoin metallisen oloiset syntikkaäänet ehkä hieman särähtävät omaan korvaani, mutta se johtuu vain siitä, että olen niin mieltynyt pehmeyteen. Makuasioita. Rytmiikasta ja poljennosta johtuen kappale ei ole ihan niin rentouttavaa taustamusiikkia, mikä korostaa kappeleen tietynlaista "toisteisuutta". Kuuntelijana rupeaa ehkä hieman puutumaan ennen loppua, sillä aktiivista kuuntelua rakenne ei ihan tällaisenaan kestä koko keston ajan. Jonkinlaista vaihtelua harmonioihin ja peruskuvioon olisi voinut yrittää tehdä? Tunnelman luonnissa kyllä onnistuttiin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 07.08.2005
Erittäin hyvän kuuloinen, puhdas saundimaailma ottaa otteeseensa samantien. Aika erikoiset rumpuvalinnat, basarina toimii ilmeisesti jonkinlainen tomi? Oletan tämän olevan alustusta jonkinlaiselle massiivisemmalle rumpukompille. Vaan eipä sellaisia näy. Padit toimivat erittäin hyvin, taustahuminat ovat todella tunnelmalliset.

Parin minuutin kohdalla alkaa tuntua jotenkin lattealta, tarttis selvästi jotain suuntaa johon ollaan kulkemassa kun on noi rummutkin. Ilman rumpuja saattaisi toimia tällaisenaankin. Onneksi loppua kohden tunnelma alkaa vähän tiivistyä, vaan silti jään kaipailemaan sitä että rumpujen tueksi tulisi vaikka jotain hienoja perkussiivisia elementtejä tai muita. Tällaisenaan tämä on vähän tylsänharmaa, valitettavasti.
0   +1 +2
 
10
Olenkohan mä kommentoinut jo tämän biisin?
Tää on todella ambienttia ja vielä noi rummut....
0   +1 +2
 
10
Endless 17.09.2004
johtuneeko kuumeesta, mutta tuli jo ensiminuutin jälkeen täsätä erittäin onnellinen olotila.. keskivaiheilla muuntautuu uhkaavammaksi mikä luo lisäsyvyyttä teokseen. erityiskiitokset upeista rummuista jotka simppeliydellään luovat aidosti hypnoottisen tunnelman; can ja vanhempi kraftwerk eivät vertailukohteina aivan huonot

loppupuolen synat kruunaavat täydellisen mielikuvan tummasta tulevaisuuden metropoliksesta ohikiitävine lentoautoineen ja siellä täällä särisevine keinovaloineen
0   +1 +2
 
BX 16.02.2004
Varsin siisti biitti ja ihan tunnelmalliset soundit muutenkin. Kaikki elementit kuullostaa siltä, että ne on tarkoituksella juuri sellaisia kuin ovat, mikä johtaa tyylikkääseen vaikutelmaan. Tuo pörinä on sinänsä ärsyttävä, mutta jos kelaa, että tää ois esim. jonkun leffan soundtrackilla, niin tietyt kohdat vois toimia hyvinkin.
0   +1 +2
 
Okapi 16.02.2004
Ihan kiva, mutta kovin tylsä, tasapaksu. Kyllähän tuota nyt kuuntelin, mutta hetkeksi unohdin täysin kuuntelevani koko biisiä, mikä on aina huono juttu. Korvasta sisään ja samantien ulos.
Sisältöön nähden aivan liian pitkä.
0   +1 +2
 
8
Mice 10.02.2004
kyseistä musiikkia en pahemmin kuuntele mut kyl tää kipale toimi mulle kuiten.hivenen liian hidas tempoista mulle mut sehän on mun ongelma,ei teidän:)
0   +1 +2
 
T. H. Rimpinen 10.02.2004
Atmosfääristä leijuttelua, ja soundit muistuttavat paikkapaikoin elokuvaa "The Thing." Rumpusaundit on aika omintakeiset sinällään tällaista genreä ajateltuna. Hieman potkua olisin kaivannut ehkä... mutta ajatukset lähtee liitelemään näinkin.
0   +1 +2
 
9
hazardi 07.02.2004
Soundit ympäröivat mukavasti alussa ja luovat mukavasti tunnelmaa, basso ei niinkään rytmillisesti haittaa, mutta hiukkasen nuo rummut häiritsevät ambientmaailmaa. Bassorumpu ehkä eniten. Toisaalta iskut on sentään soitettu vispilöillä joka auttaa hieman. Toisaalta taas rytmilliset enlementit taas riittelevät tuon äänimaton kanssa, joka tuo sen hieman neuroottisen tunnelman.

Melodiossa käytetyt soundit ovat taas ehdotonta plussaa. Mellotron sopii tähän aivan loistavasti.
0   +1 +2
 
8
Stocco 07.02.2004
Huudahdus puolentoista minsan kohdalla kuulostaa ihan kuin tulevan toisesta huoneesta. Kalkatukset kuulostavat todella hyviltä. Drum and bass -mainen komppi taas ei. Ujellukset ovat juurikin sopivan alakuloisia. Efektit ovat sopivassa blanssissa. Miellyttävän kuuloista ambienttia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat