Gei-type: Love Tower

Love Factory | 10.07.2004 | Dance
2:52

Perjantai ilta, Toyota Corolla alla, toriparkki...puuttuu vain Love Tower!

Koskettimet/Ohjelmointi: PH
Laulu: PH, AP, MP
------------------------------------------------
Yeah

Long ago before tonight
I saw that amazing light
I watched people passing by
I only wanted to die

I walked through the darkest hell
Then I found the magic well
Now I have this thing to tell
My body is the thing to sell

Oh baby we will travel far
In my blue sports car
We will fly to paradise
Tonight/Digibumdigidigidigibumdigibum

Can you feel the power
Take me to the shower
Say it is not over
Can you see love tower

I want to check the microphone…Yeah

Let me see your hands… Give it up…. Yeah

7.82   2598 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Solosaukko 04.04.2007
Humppaa? Dancea? jååjåå. Biisi on niin nopeatempoinen ja suttuinen... Tylsältä kuulosti.
0   +1 +2
 
10
HraH 06.11.2005
Testasin tätä eräällä jokseenkin typerällä diskoon päin olevalla ihmisellä, jonka mielestä kappale oli "ihan sillai kiva mut ei kai tää oikeesti ollu DJ Bobo vai onks se ruvennu laittaa tota lauluu niinku tollai?". Voi että oli räkätyksessä pitelemistä meikäpojalla. Vonkaamiset meni ihan mäkeen. Ja hyvä niin.
0   +1 +2
 
7
kudusai 19.09.2004
Sopii muuten täydellisesti : "Perjantai ilta, Toyota Corolla alla, toriparkki...puuttuu vain Love Tower!". Antaa kyllä jo ennen biisin kuuntelua hyvän varoituksen mitä sieltä on tulossa. Tämähän nyt on selkeästi parodia ja siinä on onnistuttu hyvin. Yhtä paskaa kuin tosissaan tehdyt vastaavat ulinat. Tiedä nyt sitten oliko niin hauska kuitenkaan, yhden kerran hymähdin, kun ne oravalaulut tulivat, mutta siihen se sitten jäikin.
0   +1 +2
 
7
Elitisti 19.09.2004
Idea teinikorolla bassopiisitä oli hyvä mutta laulut oli tosi ärsyttävät.. eikä bassoakaan kuitenkaan löytynyt niin paljon
0   +1 +2
 
7
g.o.r.e. 19.09.2004
Öööh... tää oli kyllä hauska joo. Ei tällä varsinaista musiikillista arvoa nii kauheen paljon ole. Onnea vaan teille ja valitsemallenne tielle ;-)
0   +1 +2
 
8
zarthas 28.08.2004
Tämä varmaan on jotain parodiaa kaikista huonoista europopbändeistä, joita on joskus suollettu joka helvetin tuutista. Mikäli olen oikeassa, niin tämä biisi ansaitsee kaiken mahdollisen huomion. Hymyilyttää, jotenkin tulee Bat ja Ryyd mieleen...
0   +1 +2
 
7
JM 28.08.2004
äänenlaatu häiritsee, mutta tunnelmasta saa kiinni. pikkuoravaääni on kamala. Tavallaan te voisitte tehdä tämän paremminkin. huumorina menee, vähän turhan kökösti toteutettu, mutta toisaalta, eikös tämä pitäisi kuunnella pelkästään subbareilla?
0   +1 +2
 
melusina 27.08.2004
Ihanat kasarisoundit ja saksalaistyyppinen ääntämys! Vielä hivenen synkempään suuntaan niin olisi goottimusaa:) Tuo pikkuoravaosuus oli hellyttävä!
0   +1 +2
 
9
Izdo 27.08.2004
Kuulostaa ihan Amicaträkkeriltä :) Suosittelen pyrkimistä Hämmentävän musiikin festivaalille (Joensuussa syksyisin).. Kokemuksella voin sanoa että tällänen setti uppoaa siellä kun puukko vanhaan ihmiseen :)
0   +1 +2
 
7
Almost famous 27.08.2004
Joo tolle tojota linjallehan tää menee. Pohja oli oikeestaan ihan kunnossa, mut laulussa oli kyllä menty efektien käytössä vähän yli. Alun laulu efekti toimi, mutta sitten alko jo kaipaamaan puhdasta laulua. Varsinkin kertosäe olisi kaivannut sen aidon naisäänen. (tai mikä ettei sellanen kasarihevi miesäänikin olis käyny...ois einakii erilainen : ) ) Jos laulut olis kunnossa niin kasi, mut nyt on tyytyminen seiskaan. Ja nää on sit ihan tekniikka pisteitä, kun en tällasesta musasta innostu ite yhtään.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3