Night of the Crystal Lizards

Linko | 18.03.2005 | Breakbeat
5:46

Ensimmäinen biisini, joka on tehty cubasella sekä reasonilla pitkään aikaan. Toivottavasti saundit ovat parantuneet ja muutenkin on menty eteenpäin musiikissa. Omasta mielestäni ainakin näin on tapahtunut ja varsin positiivisia kommentteja on muutenkin viisu kerännyt. Että kannattaa kuunnella :)

Tällä kertaa lennellään sitten 'liskojen yön' tunnelmissa. Kaipa ne on jollakin tavalla saatu tulkittua biisiinkin. Muidenkin kuin vain itseni mielestä :D

9.33   1154 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Infratuna 21.03.2005
Soundit on parantunu. Kiva nähä kyl monien artistien kehittyvän. Tiukemmat soundit, kompurat on otettu rankemmin käyttöön ja muutenki miksaukset toimii kirkkaasti. Tää on kyl ihan helvetin hyvä biisi. Vähän rankemmat rankemmat rummut (tiukemmat) olis ollu mun mieleen. Siis hyvin toteutettu nääki mut on vaan erityyliset. Hiton hienot melodiat kyllä! Tyylikkäästi toteutettu vanhoja aikoja kunnioittaen. Sitten vaan lähettämään tätä biisii soitettavaks johki Ylen iltahumppa ohjelmaan. Kyllä Leena veivaa...
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 22.03.2005
Hämärästi alkaa, yllättävä reversepelti tai vastaava. Tunnelma rakentuu hitaasti ja/tai/mutta varmasti. Biitti lähtee varsin herättävästi rullaamaan. Aika elektrot rummut, ei ihan sitä mitä olisin odottanut mutta toimii. Kivasti tulee pikkuhiljaa lisää elementtejä mukaan joskin vähän olisi tuota puolta saanut ehkä kiihdyttää.

Kolmen minuutin jälkeinen hidastuspysähdys antaa odottaa että kohta räjähtää ja kovaa. Harmi sinänsä että aiempi meininki jatkaa tästä, saisi todellakin paukkua ja kovaa jollain aivan hillittömillä jyskerummuilla. Ehkä odotukset olivat väärässä suunnassa breakbeat-genretyksen myötä tai jotain. Kuitenkin tämä biisi kaipaisi mielestäni selkeästi voimakasta kliimaksia, jotain todella massiivista, kun sitä kohti kuitenkin tuntuu pikkuhiljaa rakentuvan. Ambientinakaan tämä ei ihan mene kun rumpumeininki on sellainen että antaa koko ajan odottaa että kohta tapahtuu. Loppupuolen pulputtava soundi futaa.

Äänimaailma oli kokonaisuutena tasapainoinen joskin jossain määrin laimea, olisi tosiaankin saanut revitellä enemmän ja laajemmalla äänialalla. Oli kuitenkin kiinnostava biisi, kyllä tästä faniudun ja odotan lisää (ja ehkä kommentoin joskus muitakin biisejä :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta