Veda Feat. Chab Souba -No Stress (Prod. LilQuest)

LilQuest Tuotantoa | 11.09.2009 | Hip-Hop
4:02

Uunituoretta räppii Ranskasta. Biisi löytyy Underground Zero -kollektiivin uudelta levyltä. Voit latailla levyn koneellesi ilmaiseksi alla olevasta linkistä.

http://www.msplinks.co...

http://www.myspace.com...
http://www.myspace.com...

KOMMENTTIA KEHIIN !!!

8.50   762 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Johnboy 16.11.2009
Heh, ikävä juttu että pyysit heittämään kommenttia juuri tästä. Maailmassa kun on erittäinerittäin vähän reggaeton-biisejä, joista pidän.

Mutta biisi kuitenkin toimii hyvin omalla reggaetonmaisella tavallaan, ehkä asiaa auttaa myös hieman että biisi on ranskaksi. Komppi on aika perusmeininkiä, sitä ei reggaetonissa kauheasti voi vaihtaakaan. :p Äänimaailmasta voisin sanoa ainakin, että tuo "aasialainen" soundi, joka on heti alusta mukana, olisi voinut olla joku muukin, ihan vaikka pelkkä syna. Ei kuulosta kovin puhtaalta tai laadukkaalta. Muuten soundit sopii ihan hyvin meininkiin.

Sanoihin on vaikea puuttua, kun en ranskantaitaja ole, mutta ei ainakaan kauhean pahasta asiasta voi olla kyse kun nimi on "No Stress". Veda ja Chab sopii kyllä hyvin juuri tähän biisiin ja kaikki heidän puolesta kuulostaa hyvältä.

Annan tälle kasin ja se on reggaeton-biisistä hyvin, heh. :D
0   +1 +2
 
9
GeniJezz 12.09.2009
jea tiukan kuulost kyl, tykkäsin reggae tyylisest kertsistä. Oikein bouncy kotibileisiin soimaan while gobblin' a cup. Nice. Props Quest, holler-Jezz
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat