Melody

LilQuest Freebiitit | 20.04.2006 | Beat
4:29
7.60   1542 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

Nitch 19.05.2006
Sul on näköjää aika hyvä orchestra-soundit käytös, ku soundit on noi aidot ja tollee. Vai mitä sä käytät? Melodia rullaa. Jotai täst ehkä puuttuu? Tai sit nää on vaa nii hyviä et menee iha sekasi ku kuulee mikseris tällast eikä osaa oikee mitää sanoo... :) Biittis on rauhottunu aika lailla noist aikasemmist, sillee, en tarkota tempoo, mut kyl sä kai tiiät. Turhat pois...
0   +1 +2
 
8
HW 11.05.2006
Tuntui että rummut oli lyöty vähän liian pintaan. Tässä oli oikein kaunis tunnelma, eloisia melodiakulkuja ja tietynlaista kepeää haikeutta mutta rumpuosasto, varsinkin virveli vähän latistivat sitä. Piano oli vallankin mukava, ilmavasti polveileva mutta aika hallitseva elementti. Jousiin olisi ehkä saanut laittaa vähän lisää eloa sillä nyt ne tuntuivat tuon pianon rinnalla jokseenkin kankeilta. Toisaalta niistä rakentui tukeva pohja mutta tavallaan ne loivat junnaavaa tunnelmaa.
0   +1 +2
 
7
Carpathia 10.05.2006
Tämä itseasiassa on aika hämmentävä =) Aluksi tule mieleeni tausta suunniteltuna esimerkiksi vaikka Aikakoneen Sanille. Ei missään nimessä Rap artistille. Mutta sehän nyt ei olekaan ilmeisesti tarkoituskaan. Kyllä tässä nyt tulee femiini puoli esille ja massalla! =)

Ehkä näkisin tässä optimaalisen taustan esimerkiksi Aphex Twinmäiseen Drum n´ Bass säksätykseen enemmän kuin tähän muotoonsa missä se nyt on. Soundit tällä kertaa kokonaisuudessaan jo O.K.mmat pieniä tuohon kauniiseen ätmökseen sopimattomia yksinään. Jos koko biitti olisi tarkoituksella tehty hairiintyneemmäksi, sopisivat ne sitte sinne loistavasti sekaan =) Potentiaalia.
0   +1 +2
 
JM 10.05.2006
Aika kesäinen. Vaatii kyllä laulun toimiakseen, instrumentaalina hiukan tyhjä.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 28.04.2006
Rummut on tosi mukavat. Tommosia kivoja pikku saundeja pyörii taustal joista tykkään paljolti. Mun makuun liian tämmöstä kuten Guano sano lässynlässyn kamaa mutta itse teossa ei oo kyllä vikaa. Ei vaan ihan mun tyyliä. Melodiat sopii hyvin yhteen eikä mitenkään sekavaks tuu (kuten mulla aina välil) ja variaatioitakin on tarpeeksi saatu.
0   +1 +2
 
6
Nasic 28.04.2006
Hmm...joo. Tällasia biittei aika paljo...en tykänny paljoonkaa. Typerän kuulone jotenki, liian lässynlässyn-kamaa. Ja soundit aika hirveät.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta