Wanderer

Life Depraved | 24.01.2008 | Doom Metal
12:02

MCD:n päätösraita.

8.80   1427 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

8
Lenno 01.03.2008
Hyvin toimii vaikka pituus on minulle vähän turhan pitkä. No, se kuuluu duumiin. Hyvät saundit, ja soitto kulkee hyvin. Örinälaulukaan ei tavallisuudesta poiketen suuremmin ärsytä. Ihan vaan arvostuksen vuoksi on pakko antaa 8. On arvatenkin kuitenkin sen verran kova työ tehdä tällaista.
0   +1 +2
 
Carpenter 01.03.2008
Tunnelma on ainakin biisissä kohdallaan. Soitto on tarkkaa ja saundit toimivat. Tyylilajina tämä oli aivan vierasta, joten erittäin vaikea on tätä lähteä mihinkään vertaamaan. Toistoa oli mielestäni ehkä vähän liikaa. Kitarat junnasivat koko ajan samanlaisesti. 8 minuutin kohdalla olevalla rauhallinen osa kuitenkin pelasti paljon. Kokonaisuutena aika rankka ja vaativa paketti, joka varmasti vaatisi useampia kuunteluja toimiakseen paremmin.
0   +1 +2
 
Black Dog 25.02.2008
Rankkaa ja raskasta menoa on yli kahdentoista minuutin verran. Kitarat hallitsee synkeillä soundeilla molempia kanavia. Taustalla syntikat(?). Puoliörinä tuntuu ainakin olevan hallussa oppikirjan mukaan laulajalla. Very heavy!
0   +1 +2
 
kake1962 22.02.2008
Tää on just synkkää, painostavaa, ahdistavaa ja rankkaa doomia! Toista kitarasoundia (vasen kanava) vois miettiä, sen särö on hieman vääränlainen ja tulee liian kovin suhteessa kaikkeen, siihen saisi toisilla soundeilla kiinnostavampaa raakuutta ja rankkuutta lisää!!! Hyvä tuo korkea naisääni (?) taustalla, se tuo erikoista vastapainoa biisin luonteeseen. Vähän liian tasapaksu biisi pitkän matkaa, loppupuolella tullut rauhallisempi kohta ja siitä ylösnousu toi jonkin verran vaihtelua...
0   +1 +2
 
9
Abasso 19.02.2008
Katoin eka et siinä lukee def leppard mut erehyin piru vie.Mut parempaahan tää on.Tulee semmoset kanssaveljet ku swallow the sun ja shape of despair mieleen.Ja naislaulu lämmittää aina mieltä.Hyvin tuntuu olevan homma hanskassa niin saundien ku soitonki puolelta.Eikun vaan samaan malliin etiäppäin!
0   +1 +2
 
Zoidberg 19.02.2008
Täytyy sanoa että tuollainen mörinä kuullostaa aika tyhmältä noin hitaasti vedettynä. Kannatan kuitenkin itse nopeutta. "Mitä nopeammin, sen nopeammin".
0   +1 +2
 
8
Paronie 19.02.2008
Juu vaikka metalli onkin musiikeista lähinnä sydäntä, en tästä doomikamasta niin välitä. Mutta pysyy pojat ainakin taimissa, mikä on doomisssa tärkeintä ja vaikeinta. Kyllähän tämä ihan vedenkestävältä doomilta kuulostaa. Erittäin ahdistavaa.. jatkakaa...
0   +1 +2
 
Begemot 19.02.2008
Klassinen eeppinen päätösraita. Ei raskaimmasta päästä soundien puolesta, mikä toimii mulle kohtuu hyvin. Biitti on kyllä niin doomaisen laahaava, että pikkasen meinaa tylsäksi käydä. Hyviä stemmoja taustalla
Jos ihan rehellisesti sanotaan, niin ei tätä kyllä 12 minuuttia kuuntele erkkikään, jos otetaan pois laskuista alan miehet. Kyllä tämä soundillisesti on kyllä ollut kuunneltavinta doomia ringissä. Lopussa kuulosti että tulisi jotain muuta, mutta ei tullutkaan.
0   +1 +2
 
Sir Härö 31.01.2008
En tiedä johtuuko paskoista sennheisseripiraateista vai suhiseeko taustalla? Oikeastaan ihan sama ;)

Tässä jo huomattavasti synkempi tunnelma kuin Life Resignedissä. Kitarasaundit edelleen vähän suhjuiset, mutta tämäkään ei haittaa sillä tunnelma pelastaa. Naisvokaalit sopivat joukkoon ja tuovat entistä paremman tunnelman. Ihan vituttaa kun ette ole laittaneet naisvoksuihin reverppiä joka olisi saanut ko. ulinan täysin uusiin syvyyksiin. Tahtoisin kuulla biisin uudelleen siten että lauluja olisi tuplailtu ja niihin olisi joku jaksanut miettiä vähän stemmoja. Vitun hyvää settiä kokonaisuudessaan kuitenkin. Ihan niinku total support multa.
0   +1 +2
 
9
Ossy 30.01.2008
Biisi alkaa hienolla tunnelmallisella teemalla jonka sointukulku on erittäin hieno!
Vokalit kaipaisivat sitä mataluutta vähän enemmän (voi johtua miksauksestakin) mutta muuten erittäin brutaalin kuuloista ärjyntää.
Naiskuoro hässäkät kuullosti ensin hieman epävireiseltä, mutta loppujen lopuksi todella hienolta, olisivat saaneet olla laajemmat, eli lisää stemmoja jne.
Soundit kaipaisivat enemmän sitä massaa ja tyhjyyden kaikua, eli reverbiä saisi ainakin rumpuihin vetästä asteen verran!
Soitto on kyllä loistavan laadukasta ja taitavaa sillä osalla doomibändeistä ei kyllä soittotaidot ihan parasta ole!

Loppua kohden tulevassa akustisessa välikohdassa on loistavaa ja kaunista melankoliaa jota odotin tulevan, josta jatkaa erittäin raskas ja "melodinen" osuus! Erittäin hienoa työtä!

Musiikista tulee mieleen Shape Of Despairin ja Swallow The Sunin sekoitus, joka luo hienoa laajuutta!

Voisi vaikka jotain yhteiskeikkaa kaavailla Depressed Mode:n kanssa mikäli vaan haluatte?

Helvetin kova biisi, täytyy myöntää! Annan ehdottomasti 9 pistettä!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta