Dead End

Lezzie Twist | 24.05.2006 | Rock
4:43
8.67   1021 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Dee65 29.05.2006
Ihan menevä biisi. Pikkasen tunkku miksaus vai jääkö muutenkii pikkasen löysäks veto? Ihan asia meno muuten biisissä kertsi kivan lepposa. Vanha Hanoi tulee mieleen biisistä. Livenä veikkaisin jätkien toimivan vähä tykimmin.
0   +1 +2
 
9
p_g joe_y 28.05.2006
no nyt alkaa toimia. tulee sellainen fiilis tästä biisistä että tekisi mieli ajaa autolla saatanan kovasti kalliolta alas(hyvässä mielessä siis). Laulu on aika alhaalla, mutta kyllä siitä selvää saa. ja tuo lopun soolo jossa oli pirusti ala päätä(heh heh) oli ehkä himpun verran liian kovalla mutta, nuo on tuollaisia pikku juttuja joilla ei oikeassa elämässä ole mitään väliä(alkaa mennä vähän jaarittelun puolelle). Eli lisää vaan.
0   +1 +2
 
8
hu1v1 26.05.2006
Kyllähän tässä on ainekset ja livenä vois lähtee kuuntelee. Vähäsen vaatis vielä tiukkuutta soitantoon, alussa meni vähän linkussa toi skitta ja rummut, mutta sen jälkeen lähti rullaamaan ihan jees.
Ja myös hyvin mielellään kantsis lyhentää tätä biisiä vähintään minuutilla. Laulajallakin on ainekset, mutta vielä vaan äänenkäyttöö lisää vai johtuuko miksauksesta/äänityksestä? Ite ollaan huomattu joskus et iha vitusti laimeemmalta kuulostaa se nauhasitku se mitä kuuntelee vieressä.
Ja jeps. kertseihin kannattaa panostaa hyvin paljonkun veivaa tämmöstä rokkia. mielellään kuuntelen lisääkun ilmaantuu :)
0   +1 +2