Wordsmith Theme

Lazy Bastard | 13.12.2007 | Soundtrack
5:08

Tunnelmointi, jonka tein Jyväskylän Sanaseppojen esitykseen Laiskuuden ylistys. Kuuntele ja kommentoi! Kiitos.

9.50   472 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=308110
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
P. Virta 23.12.2007
Hieno kaikuisa piano joka yhdistyy hienoiseen äänimaisemaan. Elämän makuinen, kuuloinen ja tuoksuinen tunnelmointi tosiaan. Olen henkilökohtaisesti kateellinen tyypeille jotka saa tämänkinlaista soundtrackia aikaan, minulla kun yleensä tuuppaa vaan hyvin synkkämielistä ja mahtipontista. Tästä voisi sanoa, että jos tämä olisi vesi, niin tämä olisi bonaqua ligh lighter the lightest edition.
Ainoat soundit mitkä pisti hieman korvaan olivat nuo epämääräiset padit jossa oli jotain kuorosämpylää mukana, mutta muuten aivan mukavaa. Viulu on äänenä erittäin miellyttävä. Kyllä tästä varmaan ysi pitää antaa. Kympin saavuttamisesta jaa uupumaan ainoastaan jokin elementti tai rakenne, joka oikeasti saa minulla itsellänikin tunteet pintaan, tämä ei valitettavasti sitä tehnyt, saattaa tosin johtua siitäkin että lähdin kuuntelemaan täysin analyyttisessä mielessä.
Mutta hyvä hyvä, jatka vain samaan malliin ja hanki kunnianhimoisuutta hieman, niin olet pian pitkällä.
0   +1 +2
 
Timo JM 15.12.2007
Heh, tästä tuli ensimmäisenä mieleen takavuosien kotimainen tv-sarja Puhtaat valkeat lakanat, en kyllä tiedä miksi :-)

Kyllähän tässä on taas kaunis tunnelma, ei käy kieltäminen. Kivan dynaamista pianon soittoa. Ainoa mistä en oikein pitänyt oli turhan isot kaiut. Ehkä vähän liian pitkäkin mutta ei varmasti kuvan kanssa.
0   +1 +2
 
10
Mynthoon 13.12.2007
Mulle tää on "Haikeuden ylistys".... ;) Ensin tulee haikean surullinen ja jollain tapaa huolestunutkin fiilis ja jatkossa kuitenkin viriää toivo.... ;)

Tällaisia tuntemuksia tämä minussa herättää, en osaa tarkemmin eritellä, mutta jälleen tekijältään erittäin hyvä ja tunnelmallinen teos!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta