Ei muistot kuole

Lassi Heiskanen | 24.04.2013 | Suomirock
3:44

Säv. San. Lassi Heiskanen
Sov. Janne Saksa, Lassi Heiskanen

Musiikki Janne Saksa
Laulu Lassi Heiskanen, Anu Ollikainen

Alkuperäinen sovitus Eero Lunnikivi, Lassi Heiskanen

9.10   623 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
aarof 13.01.2019
Kelpo Juha Tapio -ralli.
0   +1 +2
 
Pehmeä kokonaisuus, tosin tuo ranskaksi laulettu osio, kaikessa yllättävyydessään vähän töksähti itselle. Toisaalta, pätkä ranskaksi vahvalla suomi-aksentilla oli rohkeaa ja vähän genrelle epätyypillistäkin Mutta, toisaalta tämä kaunis kiillotettu soundinen suomi-rock kappale, nojaa kauniisti suomi-rockille tyypilliseen iskelmälliseen traditioon, ja on radioystävällinen (ja kaikki edelliset joidenkin kirosanoina pitämät termit käytetty tässä asiayhteydessä positiivisessa mielessä).
0   +1 +2
 
9
Assica Jelba 12.06.2013
Hyvin toimii skittasoundit, ja tuotanto erinomainen. Verset on vahvempia kuin kertis, joka jää vähän niinku oottamaan jotain riffiä/maustetta yms. Biisin lopussa hoksasin että siellä taisi olla taustastemmat, niitä vois tuoda esille myös ;-) Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
Snacke 29.04.2013
Modernia laatuiskelmää. Sävellys jättää vähän helpot loput säkeistön sointukiertoon, joko vähän tarinaa sointuun tai melodia lentoon. Väliosassa jännite-purkaus-rakennus toimii huomattavasti paremmin, soolosta puhumattakaan. Toteutus on melko laadukas, tosin kuulostaa vahvasti erilaiselta kuulokkeista ja bang & olufseneista, lähinnä vokaaliraita erottuu paljon heikommin kaiuttimista. Luureista se paukkuu selkeästi ja suorastaan kiihottavan rapeasti. Kokonaisuus on parempi kuin palaset, jotka ei nekään hassumpia ole. Ei vielä magnum opus, uutta suoneen, mars!
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 26.04.2013
Lassi Heiskanen, tuo Parolan Arttu Wiskari, on tehnyt taas taustajoukkoineen uuden radiohitin kuultavaksemme. Kiitos siitä. Sanoitukset eivät ihan täysiä kolahtaneet, mutta muuten niin täydellistä suomipoppia että pakko (taas) kymppiin pyöristää.
0   +1 +2
 
8
veezay 26.04.2013
kommentoin sitä mitä osaan, joten here goes:

tuntuu että laulu ois jääny yhden tai pari desibeliä liian hiljaiselle, ikään kuin tää ois pääasiassa instrumentaali jossa on joku laulu muuten vaan päällä soundin takia, eikä siitä ois edes tarkoitus saada selvää. naisstemmojakin kuuluu jos oikein keskittyy, mutta ne hukkuvat harmillisesti taustaan. lassi ois oikeastaan voinut itsekin vetää stemmoja lauluihin joka ois voinut olla ihan makean kuuloista.

hyviä juttuja on reilun kahden minuutin paikkeilla alkava kitarasoolo, jossa on kivoja juttuja erityisesti jossain 2:15 - 2:30 kohdilla. lisäksi sen jälkeen tulevan pelkistetyn osion kitaran soittamassa sointukuviossa on miellyttäviä progressioita.

huippukohdat jäävät vähän laimeiksi tässäkin biisissä, joka on sääli, koska soitanta ja tekninen osaaminen on kuitenkin todella onnistunutta. tekee mieli kuunnella kertosäkeet jonkun tosi ruman särön läpi, että niihin saisi sellaista murua joka niistä tuntuu puuttuvan. meininki viittaa sellaiseen mutta soundissa sitä ei ole.
0   +1 +2
 
rviinama 24.04.2013
Perusasiat ovat heti alussa kunnossa: soitanta, miksaus ja genreen sopiva kitaran soundi ja tiluleit, siis luvassa mukavia äänikuvia mutta mutta...olen rehellinen itselleni: laulu ei vain toimi, anteeksi vain mutta tulee ikävä Leeviä ja maanteiden kuningasta Teuvoa saatikka Marja-Leenaa. Eihän laulannan tarvi olla mitään karusoa kunhan se vain on persoonallinen, massasta erottuva ja mielenkiintoinen, mutta ei näin.
0   +1 +2
 
ex4 24.04.2013
Lassilta tulee kyllä tasaisen varmasti laatutavaraa! Soundit sekä toteutus kaiken kaikkiaan huipputasoa ja kokonaisuus on helppo kuunnella. Itse ehkä olisin jättänyt tuon lähes koko biisin taustalla soivan urkumaton jostain kohdin pois. Se tuo ehkä massaa, mutta jotenkin syö herkkyyttä.

Tuo ranskankielinen laulu tuli pikkuisen puskista, mutta se teki yllätyksenä hyvää muuten ehkä hiukan tasaiseen sävellykseen.
0   +1 +2
 
10
Taas hyvää musiikkia sulta. Kaikki kyllä toimi mukavasti.
0   +1 +2
 
10
marshal 24.04.2013
näin se menee.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat