Ainoat Sanansaattajat

Kuun rytmipuu | 19.05.2005 | Dub
5:25
8.38   2479 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 15.12.2006
On kyllä hupaisa bassolinja ja hyvä bassosaundi muutenkin.

Dubiksi tässä on kuitenkin mielestäni turhan kuiva, jotenkin "pinnallinen" (syvän vastakohtana) tuotantotyyli, jotenkin kaipaisin sellaista enemmän upottavaa, huolellista tuuttimusiikkimenoa, kaikua, sellaista johon hukkuu.

Perushyvää geneeristä dubia siltikin, joskaan mitään kovinkaan persoonallista en tästä löytänyt (ja tuntuu ylipäätään että dubista ja reggaesta löytää todella harvoin kummoisia irtiottoja genren kliseistä). Tuntuu myös ettei biisi oikein etene.
0   +1 +2
 
10
HW 21.10.2005
Nyt on pakosti sanottava että PahaTyttö tykkäsi. Kivat soundit ja tosi näppärä bassokuvio. Oli kovin helppo kuvitella Gwen Stefani kujertamaan tätä taustaa vasten. ;)
Antaisin ysipuolen mutta ei näköjään niitä puolikkaita näy... no olkoon sitten...
0   +1 +2
 
9
medium 20.10.2005
aajeeeeee........mitkä soundit....etin psyykkistä dubbia ja sitä löysin...
jeah.....! hieno!!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 22.05.2005
Aika diskanttipitoiset rummut, jotenkin dubissa saisi minuun mieleeni olla vähän diipimpi soundi kaikin puolin. Isoja kaikuja ja massiivisuutta. Tempokin voisi olla vähän hitaampi. Bassolinja on ihan toimiva mutta soundi voisi hyvin olla pehmeämpi ja elävämpi. Kosketinsoundit ovat hyvin heppoisia ja jäykkiä. Eri nuotteihin eri velocityt niin paranee huomattavasti. Perkussiopuoli on asiallinen joskin ehkä liian rajusti pannattu.

Sisällöllisesti tämä on aika mitäänsanomaton, toisin sanoen aika geneeristä dubimeininkiä ilman kummempaa koukutusta. Peräänkuuluttaisin omaperäisyyttä ja uusia ideoita. Tällaisenaan jättää ainakin minut aika kylmäksi. Lisäksi sisältöön nähden pituutta on mielestäni pari minuuttia liikaa.
0   +1 +2
 
10
E.M.B 21.05.2005
Komppi ainakin on sopivan pullea. Aikas jännä alku ja sit lähtee rastafarit leijumaan. Täs on kyl todella retee meininki, mä diggaan just tälläsest mitä voi kuunnella selvinpäin tai ei. Aina rauhottaa. Goa leadei löytyy kans taustalta noitten pienojen, urkujen ja muitten soittimien joukosta. Tää on todella jännä kipale. Mitään ärsyttävää ei juurikaan tule korvaan ja pitää kiinnostuksen yllä loppuun asti. Sopivan letkee biisi ja vajauksia ei jääny. Mä diggaan.

Miksköhän mä jätin tän aiemmin kuuntelematta...se oli virhe ;)
10
0   +1 +2
 
4
näköradiomies 20.05.2005
rummut oli siistit mut sitten muuten soundit oli liian kirkkaat mun makuun..ihan hyvää tällästä kesää musaa..
0   +1 +2
 
Suunta 20.05.2005
Letkeetä menoa,todella mukavan kuuloiset instrumentit
0   +1 +2
 
8
Lexando 20.05.2005
hyvä reggae henkinen poljento tässä biisissä! basso kuvio on toimivan kuuloinen. laulu olisi ollut poikaa tässä! rennon kuuloinen!
0   +1 +2
 
Haava 20.05.2005
Kiva bassokuvio. Noista kihisevistä sotku rummuista en kuitenkaan onnitunut missään vaikeessa välittämään. Myös melodia puoli tuntuu turhankin toistavalta. Saundit eivät periaatteessa ole niitä ihan säälittävimpiä. Otetta biisin en missän vaiheessa saanut. Komppi tylsityttää ja melodiat ovat tympitä. Rakenne elää kivasti ja edes auttaa sitä, että tämän jaksaa kuunnella ihan loppuun asti. Yli 5 minuutin pituus 2 minuutin sisällöllä oli silti aivan liikaa minulle. Kyllä tästä nyt kuulee, että jotakin osataan, mutta ei silti iske yhtään.
0   +1 +2
 
7
Sigil 20.05.2005
Hyvä meininki, mutta kuten joku mulle kirjoittikin, en tajua dubista mitään. Tässä on kuitenkin svengiä hyvin ja mukava sävel.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta

2