the sun is my life

KUKE | 21.07.2005 | Melodic Trance
4:47

rauhallista trancea!!!omasta mielestä tästä jäi jotain uupumaan.

8.00   1280 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Gotton Noo 23.09.2005
Noi alun tubulaaribellit kaipaa säätöä, ainakin mun mielestä. Jotain pieniä sampleja ja ääniä ois voinut tuohon alkuosioon laittaa tuomaan mielenkiintoa (kas kun se oli aika pitkä). Pistä seuraaviin kappaleisiin kunnon irrottelua ja musiikkityylien sekoitusta...hhmmm.
0   +1 +2
 
8
raaka-Ana 27.08.2005
Alku on piinavan pitkä,mutta kun alkuun päästään niin peruspoljentoa on tarjoilla.Synat kuljettavat tätä teosta etiäpäin porpotellen.Biisi on aika tavanomainen,eli en sekunnin päästä muista mitään tästä.Voisi olla joku nerokas slogani,mikä tekis tästä erottuvan jutun.Mutta pohjat toimivat hyvin.Eiku kehittelemään lisää.
0   +1 +2
 
Dj Senheis 27.08.2005
Hmm... Oisko se jokin läskimmät rummut, ja mielenkiitoisempi b-line? :) Perus settiä, mutta kyllähän tätä taustalla kuuntelee. Itseään toistaa kyllä aika pahasti. Soundit ovat mukavan pehmeitä, mutta liian laihoja. Osa kuitenkin saakin olla, mutta tarttis myös jtn läskiä kamaa mukaan, että kuulotat kunnon kiksulta ;) Efektit toimivat, niistä ei mitään valittamista. Rummuissa saisi olla enemmän haikkoja, percussioita, ja omaperäisiä rytmejä. Clappia en kuule ollenkaan? Mihin se on jäänyt? ;) No ei sillä niin väliä. Ei minunkaan biiseissä aina ole clappia, muualla, kuin kertosäkeissä. Mutta se kyllä antaisi tässä tapauksessa mukavaa groovia biitille. Melodia on on ihan ok, mutta jotenkin vähän ATC tyylinen tilulilu. Noh kyllähän tämä uppoaa joillekkin ihan varmasti, mutta minulle henk. koht. ei,, mutta ihan asia biisi, kuitenkin liian laihasti toteutettuna. Kyllä sä parempaan pystyt, kun tällaisenki oot saanu aikaan ;)
0   +1 +2
 
8
NuMiNi 30.07.2005
Tää on mukavan kuulonen, jotenki rauhottava. Alkuintro ehkä vähän liian pitkä mun makuun, mutta eipä se nyt kauheasti haittaa. Soundit on melko onnistuneet, ehkä tuo leadi vois olla jotenki parempi tms...

No empä mä tämän enempää osaa kommentoida, ihan mukava kappale.
0   +1 +2
 
9
Jaycob 26.07.2005
juu hyvä kappale totta on että jäi jotain puuttumaa mut hyvä on!
0   +1 +2
 
8
Anssi H 22.07.2005
iha mielyttävä alku. tiluttava soundi vetää aika hyvin.
tausta vokaalit on tosi jänskät!
alku nostatus kestää ehkä hieman liian pitkään, ennen kun alkaa leadi.
iha hyvä leadi, mutta soundi ei toimi.
haitsut pärräävät hyvin.
kick kuuluu liian hiljaa.
basso on ihan kiva, muttaa kuuluu liian hiljaa. eli miksaukset kuntoon.
iha mielyytäviä padeja, ja soundeja. mutta hieman on ollut vaikeuksia saaha ne sopimaan yhteen.
ihan hyvää jälkee kaikesta huolimatta!

8
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta