final_heaven

Konemessias | 15.03.2003 | Noise
3:16
9.00   653 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Stocco 08.10.2003
On tää vaan parempaa kuin hip hoppi. Siis mun aivosolujen mielestä. Hyvä että teet tälläistä INM:ää eli ajatuksia herättävää ja nerokasta metelimusakkia.
0   +1 +2
 
protec 13.04.2003
En tajunnut tätä kyllä. Pelkkää noisea ja rätinää koko biisi. Joten jätän arvostelematta.
0   +1 +2
 
Nyhde 28.03.2003
Kunnon tuomionpäivän meininki. Nannaa. Enkelit laskeutuvat maahan ja rupeavat laulamaan taivaallisine äänineen. Syntisten ja huonojen ihmisten herkät mielet eivät kestä vaan he kaatuvat valittaen maahan. Veri täyttää kadut, tuskanhuudot ovat ainoa pallolla raikaava ääni kun nuo taivaalliset olennot teurastavat koko ihmisrodun sukupuuttoon. On tullut aika paremmalle alulle. On tullut aika päästää tämä saastainen rotu tuskistaan, aika nousta taivaaseen. Taivaassa jumala ilmoittaa, että helvetti olisi ollut liian kevyt kokemus tälle rupiselle oliolajille. Ikuinen kärsimys ja tuska on ainoa, mitä on jäljellä. Hmm, kappale loppui ehkä hieman töksähtäen, mutta muuten tässä oli oikein raju ote. Pikkuisen vielä lisäpituutta ja lisää vaihtelua kappaleisiin niin johan lähtee tykittämään ihan täysillä. Diggailen tästä lo-fi-soundistasi. Jatka ihmeessä omalla tyylilläsi!
0   +1 +2
 
9
Taukohurina 18.03.2003
Oivallista surinapörinää, veikkoseni. Ei liian ystävällinen saundi, mut kuka niitä kavereita kaipaa, kun voi kuunnella final_heavenia. Mittaa on biisillä mainiosti, tosin loppupuolella kappaletta jäin toivomaan uutta käännettä. Ja jokin sen kaltainenhan sieltä putkahti haudan takaisen naisen muodossa. -Hyvä-bra.
0   +1 +2