Oziach's Omen

KnB | 05.05.2003 | Darkstep
5:27

Enemmän tai vähemmän loppullinen versio. Rakenne ois tarkotus vielä uusiks tehdä. Pistänpä tänne teidän maiskuteltavaksi - sais jotain muutakin ideaa - mitä muuttaisin. Amen breikkejä ja pimeitä saundeja. 180bpm Rullausta.

8.25   1645 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=23623
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
DesertFox 10.04.2004
Ihan jees, vaikea sanoa mitään kovempaa.
0   +1 +2
 
DjLime 10.10.2003
Bassolinja on kauhean hiljaisellä suhteessa breikkeihin. Tuossa alku puolella alkava melodia on aika kauhea, mutta siihenkin tottuu. Kivoja ääniä kaukaisuudesta tuossa 3min paikkeilla. Melkoinen avaruus tunnelma alkaa sen jälkeen. Aika ovela tuotos, mutta ei yllä lähellekkään Chill the Pressuren tasolle.
0   +1 +2
 
7
DesertFox 27.07.2003
Jeesus, ei kuulu tähä ollenkaan. Eli mahtava biisi. :)
0   +1 +2
 
7
glxblt 20.05.2003
Heti kun Amen rykäisee alkusekunneilla ekan kerran, niin on tietävinään mistä on kyse. ;) Sitten kosahtaa paikalle herra Kiksu Kick seurassaan hyvä ystävänsä Piiska-Snare, ja juhlat on valmiina alkamaan. Mutta oivoi, rouva Paksu-Bertha Bassline ei ole tänään oikein timmissä, ja tuntuu sotkevan koko homman. Bileissä on muutenkin aikamoinen epäjärjestys valloillaan, soundeja tulvii sieltä täältä eikä oikein mikään tunnu pysyvän kondiksessa. Lopulta Matias "Munakas" Machola vittuuntuu, ja lähtee ovet paukkuen kaupungille pussikaljalle, ja juhlat lässähtävät siihen. Mutta, seuraavana viikonloppuna on uudet pirskeet ja sama väki on kutsuttu, jos sitten menisi paremmin?
0   +1 +2
 
8
Gaggu 16.05.2003
Huh, pisti kyllä jotenkin karmaisemaan koko biitti. Tää meni hyvin eteenpäin, ei jäänyt tökkimään. Paitsi tossa 1:39 paikkeilla tuntu kuin se ois jäänyt sutimaan paikoilleen, tai loppunut kokonaan..
Alusta lähtien toi "vihellys/ulina/kimeä ääni" sopi hienosti.
Hienoa tulosta tää silti on. Kunpa tää ottais vielä enemmän vaan tonne pääkopan alitajuntaan. Kunnon jyskettä! Mutta muuten suurinosa noista saundeista söis muita.. Hyvä tää on kyllä näinkin! Ehkä joku jäi vähän kaipaamaan lisää tähän jotain, mutta.. en osaa sanoa mitä. Kasi nyt kumminkin.
0   +1 +2
 
Kaikista eniten mulla pisti tässä biisissä tuo jopa ärsyttävä rutiseva ääni tuossa alkupuolella biisiä, jota ei kuitenkaan tarvinnut paljon kuunnella ja se muuttuikin hieman pehmeämmäksi löytämättä kuitenkaan sellaista sävyä joka minun korvaani kuulostaisi hyvältä. Tuo toinen "pätkivä" syna on aivan mainio ja tuo jostain syystä mieleen picoton. Outoa tämän genren biisiä kuunnellessa. Tuo kauhumelodia on mitä mainion ja 4 minuutin kohdilta meno olisi ollut ihan kivaa kuunneltavaa, mutta jotenkin tuo rutina vain onnistui senkin pilaamaan minulta. Kenties vika on minussa, mutta en todellakaan pidä siitä yhtään.
0   +1 +2
 
9
Olavio 08.05.2003
Nätti alku taas kerran, raastavaa ääntä. Hienoa! Puolen minuutin jälkeen alkanut pauke latisti hiukan menoa. Hetken oli jotenki ontto, mutta vain hetken :) Padit olis voinu olla jotenki raskaammatkin, mutta myös tuollanen etäinen ulina sopii hyvin. 2min jälkeen alkoi korvaa miellyttävä äänikikkailu. Koko biisin ajan rummuista voi sanoa melkeempä pelkkää hyvää. Tummaa menoa oot loihtinut! Kyllä tästä ysin linja jatkuu.
0   +1 +2
 
9
KeenLand 06.05.2003
Hyvät pädit ja rullaava biitti, ehkä bd:n ja snaren soundit ovat hiukan omituiset? Mielestäni niitä voisi käyttää ehkä ennemmin technossa tms. Tämä toimii hyvin ilman kunnollista melodiaa ja pysyy kasassa rumpujen, padien ja ambienttimaisten taustojensa avulla. Nuo rumpukuviot ja amenit ovat tosiaankin vähän turhan käytettyjä, mutta se ei silti pahemmin haittaa, kun kuitenkin toimivat hyvin. Jos tämä siis on vielä previkkavaiheessa ja paljon muutoksia on luvassa, niin ei voi ainakaan huonoksi mennä haukkumaan :)
0   +1 +2
 
9
Imp 05.05.2003
no niin..kokeilet mun alaa ;)..toi break on vähä liian tuttu noin melkeinpä perinteisellä kaavalla.menee tällaisenaankin mutta olis tuonu hieno monipuolisuutta jos olis ollu pikkasen enemmän erilaisuutta.soundit on ihan jees mutta joissain äänissä ei ole sitä jotain..mutta toi synkkä syna alussa oli kyl tän biisin koukku.rummuista sen verran että ne ovat liikaa "konemaiset"..niihin olis tarvinnu kipeesti oikeenlaisten rumpujen soundia.bd on vähä liian kova mieleeni..snare taas liian korkeelta vedetty ehkä hitusen fätimmäksi niin ois ollu hyvä eli 250hz boostii ;).
previikkana erinomainen..mutta jos ois noi rummut ollu vähä erilaiset ja breakeissä monipuolisuutta..tää ois ollu 10 pläjäys..niin ja rakenteesta vielä että kannattaa kyllä se uudelleen tehdä..jokin kiva synkistely osa keskelle ja kunnon pauketta eka ja vika osioon
0   +1 +2
 
sakke-makke 05.05.2003
varsin rullaava biitti. mallikas basaari ja muikeasti tontsaava snare. haikkakilinät ja helistimet helkkäävät vieden potkua alati eteenpäin. snaressa on kiva reverse-systeemi lopussa. padit on jotenkin mörköiset ja liian kolkot. Kuin rämistelisi tuulessa jotain peltiä joka uinuisi möreästi kaikuen. Kaiken päälle ne tuntuvat olevan hieman hiljaisella. reverbiä vaan vähemmäksi tosta padista ja semmosta epäorgaanisuutta vois myös siitä karsia. Sitten toi amen-breikki oli ihan kivasti retro, mutta ei jotenkin napannut mieltä iänikuinen puhkilainattu biitinpätkä. ei se loputonta raiskausta kestä. esim. 3:53 alkavasta breikkinostosta en pitänyt - jotenkin se katkaisi hyvän rullauksen liian radikaalisti - lisäksi bpm ei IHAN natsannut ainakaan mun korvassa, amen-pätkät oli ehkä tuuman liian alas finetunetettu.. mjoo, no toi nurina baseline olikin oikein hyvä..tää on tällanen kakspiippunen juttu imo. pervikkana (kuten käsitin tämän olevan) tämä on hyvä ja kestää kyllä useamman kuuntelun peräjälkeen. ja varsinkin previkkavaiheessa on hyvä viskoa nää kriittiset näkökantani ;) Jokin koukku tähän vielä tarvittais - synkkä, vahva padi/303 joka raastaa pään irti ja repii sisälmykset x) semmonen joku aivan perkeleen hävyttömän vetävä juttu tähän pään avaajaksi jottei jää pelkästään biitinheitoksi ja pellin heilutteluksi tämä veisu. prosentein antaisin 78% mutta odotetaanpa nyt sitä varsinaista (?) edittiä (?)..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta