Rain Dance

Klawie | 21.12.2020 | Soundtrack
4:38

Eeppistä tarinankerrontaa, jossa massiivinen äänimaailma yhdistyy intiimeihin yksityiskohtiin sekä EDM-elementteihin. Ensimmäistä kertaa mennään tällaisella yhdistelmällä. Kertokaa toimiiko vai menikö ihan puihin ;D

8.00   675 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kostiainen 14.02.2021
Ihan kees. Ri se nyt täysin puihin mene, mutta nuo trancesaundit voisi korvata jollain muulla. Eli 45 sekunnin kohdalla alkava synasaundi ja tamppausrummut. Melodioissa otessään ei ole mitään vikaa.
0   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 03.02.2021
Oho, täähän olikin hyvin massiivista soundtrack-kamaa. Erittäin hyvällä maulla oli naitettu orkestraalimeininkiä kone-elementteihin, ei kuulostanut minulle lainkaan riitelevän keskenään. Muutamia konesoundeja olisin itse vaihtanut muihin, (bassorumpu ja hand clapit olivat itselle vähän ohkasia), mutta nämä ovat hyvin subjektiivisia mielipiteitä. Onnistunut kokeilu ainakin minun mielestäni.
0   +1 +2
 
8
Sunt1o 26.12.2020
Kommenttiringissä tuli vastaan. Alkaa tosiaan massiivisella äänimaailmalla josta tulee mieleen vanhojen fantasialeffojen musa. Ja sitten tosiaan niitä mainittuja EDM elementtejä.

Tuon jälkeen tuleekin jonkinlaikaa vähän junnaavaa menoa joka ei tunnu menevän mihinkään. Nättejä melodioita mutta mikään ei oikein nouse vahvasti viemään biisiä eteenpäin. Vähän ennen kolmen minuutin kohtaa biisi lähtee taas kulkemaan.

Kokonaisuuten tämä on melodioiltaan, tyyliltään ja soundeiltaan vaikuttava mutta jotta tämä minun makuuni toimisi irrallisena biisinä, kaipaisi ehkä vähän tavanomaisempaa rakennetta jossa niitä huippukohtia tulisi vähän tiheämmin, nyt valtaosa biisistä on pitkää suvantokohtaa (toki hienoa sellaista) mutta varsinaista kliimaksia ei sitten tule palkinnoksi.
0   +1 +2