Charge

Klawie | 13.05.2018 | Soundtrack
5:17

Moniosainen ja elämää suurempi actioneepos, johon on otettu vaikutteita aikamme parhailta elokuva- ja trailerimusiikkisäveltäjiltä. Tavoitteena oli luoda hyvä vähän pidempi sävellys kierrättämällä samoja perusideoita koko kappaleen ajan. Lisäksi halusin saada kappaleen kuulostamaan massiiviselta mutta selkeältä - kertokaa, onnistuinko tässä tavoitteessa!

8.13   312 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Begemot 12.03.2019
Tämä oli itseasiassa hyvinkin vaikuttava teos. Kone-elementtejä sopivasti omaan makuun. Ei lähde ihan kaikilta perusharrastajilta tälläinen tuotos. Tarkempi musiikillinen analyysi vaatisi useampia kuuntelukertoja.
0   +1 +2
 
8
Mielestäni tässä nämä tavoitellut elementit tulevat erittäin hyvin esille. Sävellys tehty taidokkaasti.
Muutamassa kohdassa hieman hapuilevaa jousiosastoa.
0   +1 +2
 
Trollblodet 08.12.2018
Jonkinlaista Peli/Elokuva settiä, iha ok toteutus ja sävellys. Varmati kelpaa jollekkin yhtiölle.
0   +1 +2
 
9
ronsku82 22.11.2018
Todella ammattimaisen kuuloisesti tehtyä mielestäni näin macin kautta kuunnellen, sopisi todella hyvin vaikka johonkin Castlevania, God of war tms tyyppiseen peliin. Seuraan !
0   +1 +2
 
7
sikki-six 16.11.2018
Soundtrack on jännä genre, tässä on onnistuttu aika hauskasti, edm-tyyliin. Dark Knightin soundit tulee mieleen.
0   +1 +2
 
Timo JM 26.10.2018
Kommenttirinki: Hiukan liikaa huminataajuuksia miksauksessa. Muuten kiva äänimaisema.
0   +1 +2
 
8
Sinus 06.09.2018
Ihan hyvin onnistuttu kuulostamaan selkeältä, mut tää ois kaivannut enemmän massiivista otetta orkestraation ja ehkä myös miksauksen puolesta. Ymmärrän kyl mihin tää pyrkii, mut vähän enemmän viel huomiota äänisuunnittelussa, niin tää on maalissa asti.
0   +1 +2
 
7
Pitk 28.08.2018
Selkeältä kuulostaa, mutta massiiviselta ei, soitinten balanssi ei le kohdallaan. Tällanen musa on tietenkin todella kontekstiriippuvainen, kun pitäs olla se kuva, jota musa tukee. Tämä ei herättänyt mielikuvia aiheesta.
0   +1 +2
 
ORIGAMILINNUT 28.08.2018
Sopisi soundtrackiksi johonkin The Rock tyyliseen elokuvaan jossa olisi vaikutteita Catch me if you canista ja Oceans elevenistä ja Die Hardista, pääroolissa olisi ehdottomasti oltava Sean Connery ja Tom Cruise, kunnes Chuck Norris whaippaa kaiken ja juoni seesteytyy kunnes päästään Himalajan huipulle harjoittmaan ikiaikaisia taistelutekniikoita ilman väkivaltaa ja maailma pelastuu lopulta eksistentiaalisen tietoisuuden vallatessa ihmiskunnan syvimmän pahan ja lopuksi marssittaisiin pelastamaan neito digitaalisen lohikäärmeen tornista.
0   +1 +2
 
Kivasti yhdistelty akustista ja elektronista saundia. Jousimelodioissa olen havaitsevinani Pirates of the Caribbean -vibaa. Nythän tässä on paljon hyvää materiaalia, sit voi leikitellä melodioilla, et jos sieltä sais nousemaan jotain koskettavia juttuja (vrt. John Williams, joka on ihan mestari hyvissä melodioissa, tosin Williams alkaa olla tässä nykykentässä jo ehkä vähän old-school). Ei arvosanaa, koska en usko numeroarvosteluun. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta