Taakka

Kirofoni | 03.04.2007 | Pop-Metal
2:59

Taakka-promon avausraita. Vähän kierompi biisi isolla kertsillä. Pikkuisen thrash-menoakin.

9.11   4914 kuuntelua

Kappaleen sanat

Taakka

1. yhden tahdot lupauksen
kädet ristit hiljaa toivoen
kahden kesken sano et
mitä oikeasti tarvitset

et saa kuitenkaan
mitään suurempaa kuin maan
sut sinne laskee taakka
jota sä kannat

2. liikaa on toivoa
ettei aika saa sinua

et saa kuitenkaan
mitään suurempaa kuin maan
sut sinne laskee taakka
jota sä kannat

lasket maahan taakan
jota saa kantaa
kaikki jotka sinuun
halusivat luottaa
ilman kuvia löytyy
murheen mitta
lohtu sammuu murenee
miehen pinta

nousemaan ei pysty suuretkaan

et saa kuitenkaan
mitään suurempaa kuin maan
sut sinne laskee taakka
jota sä kannatKommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Necrobatallion 03.04.2010
Perkeleen hyvä yhtye!
0   +1 +2
 
10
the rudi 15.08.2007
Aivan helmi biisi, kaikki toimii hyvin.
0   +1 +2
 
Mätti 31.05.2007
Sairaan hyvät laulut ja rankka meno soittajilla. Sanalla sanoen erinomaista. Rumpujen "double time feel" ja pieni akustinen pläjäys on onnistuneita väriläiskiä kappaleeseen. Yhdistelee hyvin eri soundimaailmoja.
0   +1 +2
 
9
ricinova 08.05.2007
Juu, kotiteollisuutta tästä ei saa millään ja stam1na on ainakin musiikillisesti tästä hyvin kaukana.. Laulajan ääni tosin muistuttaa stam1nan laulajaa hyvin paljon rankoissa osuuksissa. Mutta mielestäni bändillä on oma tyyli tehdä musaa. Hieman koukutonta meininkiä tää biisi ja pidemmän päälle aika uuvuttavaa.. En tiedä onko se mikään peruste olla antamatta täyttä kymppiä mutta ysiltä kuulostaa mun korvaan.
0   +1 +2
 
9
Onpa hauska bändi, biisiä kuunnellessa tulee mielleyhtymiä Apulantaan, CMX:n ja Stam1naan, mutta silti bändi onnistuu kuulostamaan omanlaiseltaan. Laulaja vaikuttaa kovan luokan tekijältä. Biisin rakenne on toimiva, vaikka olisin kyllä toivonut tuon väliosan akustisen kitaran renkutuksen toistuvan muutamman kerran. Jep jep, hittiainesta.
0   +1 +2
 
9
rokkineiti 08.04.2007
Ihana alku.
Tykkään vaihtelevasta laulannasta ja tässäkin sitä on, ja se toimii.
Ihan toimiva kertosäekin soundeineen, ja muutenkin tässä biisissä on
mitä parhain lyriikka.
0   +1 +2
 
9
Gartza1962 08.04.2007
Hyviä sanoituksia, ei mitään helppoja! Mielenkiintoista musaa! On hienosti tehty rauhallisemman ja raskaamman erot. Hyvät laulut, varsinkin stemmat.
0   +1 +2
 
9
Audrey4 04.04.2007
Oikeen vaikuttavan kuulosta kamaa, omaan korvaan otti kyllä toi muutos tossa nopeemman temmon ja sit ton rauhallisemman osuudessa..sit se kappale niinku kerkes loppua jo ennen ku mitään kerkes ees aatella..;) mut muuten oli kyllä oikeen miellyttävän kuulonen.
0   +1 +2
 
9
Koka 04.04.2007
Ehdottamasti paras biisinne. Kunnon junttarunttausta, joka kyllä sisältää melko lailla erilaisia kohtia, mutta jotka sopivat yhteen yllättävän hyvin, tai oikeastaan paremmin.

Alun Hr. Ylppöilyt lupailevat jo hyvää, mutta sitten laulutyyli muuttuu taas hieman pariinkin kertaan. Toisen kertsin jälkeen lahjanne kuitenkin astuvat esiin ja tätä todellakin lisää. Kunnon mättöä, joka kestää valitettavan lyhyen aikaa, jota seuraa liian odotettavissa oleva rauhallisempi osuus, joka hieman rikkoo muuten mahtavaa kokonaisuutta.

Omperäisin rallinne ja sen huomaa myös sanoista, sillä näissä on sitä jotain, joka pistää oikeasti miettimään biisin tarinaa ja kun biisi kertoo tuon tarinan näin hyvin, niin kyllä tällä ollaan lähellä kymppiä.
0   +1 +2
 
Muovinen 04.04.2007
Raskasta runttausta löytyy tästäkin biisistä. Hieman mietityttää että onko riffittely tarpeeksi kekseliästä, jotta tätä jaksaisi esim levyllisen kuunnella. Ehkä mulla vaan vanha progepeikko kummittelee korvakäytävässä ja odotan aina että tällaisessa rytmisessä riffittelyssä lähdettäisiin hurjempiinkin rykäisyihin nimenomaan rytmin puolesta.

Onneksi laulupuoli toimii ja sieltä löytyy sekä tyylitietoista että melodista kliiniä, sekä hieman äkäisempää ilmaisua. Jos vokaalit toimii joka biisissä näin hienosti niin biisien kulutuskestävyys nousee välittömästi.

Niin ja hieno säröbasso.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat