HARD TARGET - Like It Or Not (Kfied psychedelic)

Kfied | 06.12.2007 | Psychedelic Rock
4:12

Psychedelicosaurus!

Hain hiukan inspistä näin Itsenäisyyspäivänä ja vääntelin tällaisen pienen iloittelun kokeillakseni paria älytöntä ideaa.

Sinänsä vänkä idea biisin takana on se, ettei Hard Target alunperin laulanut yhtään nuottia noin, vaan vääntelin ne tuohon muottiin. Siitä koitui hiukan särkyjä muutamiin paikkoihin. Osasyy tähän on myös laiskuuteni, heh.

Lopussa ehkä hiukan enemmän sitätätä ja tätäsitä.

Säv./Sov/Instruments/Vox-eng/Mix/Meistor: Kfied Of MusicLovers
Rec: R.F.

9.60   1135 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tommy Loose 25.12.2007
Raikasta meininkiä. Soundit miellyttää korvaa kovin! Tuo pieni sätö biisissä on suorastaan herkullisen mageeta!! Toisaalta biisissä on sellainen törkyisen sexy fiilis, mutta kuitenkin pysytään turvallisilla vesillä. Kivaa kinkun sulattelu materiaalia!!
0   +1 +2
 
LILQuest 15.12.2007
Vai semmost tällä kertaa...
Aika psykee synaa tosiaan kiertelee ympäri ämpäri biittii ja noin ihan biittinä tää natsaa ihan sika nätisti. Mutta mutta, ehkä kokonaisuutena vähä liian sekopäinen mun makuun.
Toisaalta ku ymmärtää, et biisin ideana on tosiaan ihan vaan kokeilunhalukkuus, niin kyllä kokeilut on tällä haavaa onnistunu aikas mukavasti.
Mitäs softaa oot vokaaleiden pitchailuun käyttäny ? Melodynee ?
Ite oon ton Melodynen kans pikkusen kikkaillu ja kylhän toi äänenmuokkaus on nykyää ihan pirun helppoo ja näppärää jos vaan jaksaa opetella softan käytön kunnolla.
Mut joo, kuten itekki sanot, niin vänkä idea ja olis siistii kuulla ne alkuperäset voksut, mitä oot lähteny muokkaileen...
Jep !!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta