Et saa takaisin

Kääntöpuoli | 18.11.2005 | Rock
4:46
8.00   2507 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
^RumaLapsi 29.04.2006
Musiikki aivan mahtava, mutta laulaja ei pysy kunnolla nuotissa. Lyriikat ihanat ja uppoaa ainakin muhun täydellisesti. Kunnollisia suomeksi laulavia rockbändejä tarvittaisikin lisää. Tässä vois olla yks sellanen, kunhan laulaja saa nuotin kohdalleen. ;)
0   +1 +2
 
8
Japi89 23.04.2006
Alku oli aika hieno toi laulu olis mukava saada kuuluu vähän paremmin mutta kyl tossa se hyvä meininki välitty ainekin mun korvaan. Sävellysesti ja sanoituksellisesti biisi oli mun mielestä ihan ok mutta ei muuta kun jatka vaan samaan malliin =)
0   +1 +2
 
8
annu^^ 18.04.2006
joo.. vähän on kyllä vaikutteita huomattavissa mutta se ei mtn haittaa.. laulajan ääni sopii hyvin ja muutenkin aivan ihana biisi.. yleensä tällänen hempeily ei iske mulle mut nyt iski!!! :) tää iskee ihana.. =)
0   +1 +2
 
8
Affari 06.04.2006
ihanan herkkää.. =) ehkä hieman paikallaan polkevaa. tuli mieleen apulannan ilona. kitarasoolo paikallaan ja kyllä tämä aivan mukava kokonaisuus on..
0   +1 +2
 
HW 05.04.2006
Tässäkin kohdassa pidin biisistä aikalailla paljon. Jouset olivat varsin kauniita ja rakenteesta löytyi kivoja jippoja ihan kiitettävissä määrin. Sanoitus oli jälleen oikein kiva, siinä oli kierretty aika kaukaa ne kliseet jotka tätä genreä yleensä vaivaavat. Jostain syystä tämä ei minun korvaan ainakaan kuulostanut teennäiseltä tai laskelmoidulta niinkuin radioissa soiva punkpop. Mutta edelleen laulajalta oli melodia ihan tyystin hukassa. Sori. Tuli mieleeni että saattaisi auttaa mikäli äänitystilanteessa kuulisi melodian soitettuna laulaessa, noin niinku tukena.
Soitanto kuulosti tässä aika sujuvalta, tosin rumpusoundi oli kovin kevyt ja tuota pahuksen komppipeltiä oli taas kilistelty ihan urakalla. Mutta kyllä tästä vielä hyvä tulee. Laulajalle vähän enemmän treeniä ja useampi mikki rumpujen ympärille.
0   +1 +2
 
7
donkkis 04.04.2006
Aika imelää. Sillon ku vedetään punkkia isolla säröllä nii ei laulunkaan kanssa ole niin tarkkaa, mutta tällasessa hempeilyssä häiritsee TODELLA paljon jos laulaja vetää nuotin vierestä. Sävellystyö on aika peruskauraa, eli omaperäisyyttä peliin. Kuten ensimmäisessäkin biisissä, tässä oli myös aika hämmentävä fiilis. Soundithan ovat kohtuullisen hyvät ja soittokin yleisesti ottaen kulkee tosi mallikkaasti, mutta valitettavasti se ei korvaa ankeita sävellyksiä. Biiseistä paistaa innostuneisuus ja potentiaali, mutta myös hiomattomuus ja harjoituksen puute. Etenkin se laulaja kiireen vilkkaa laulutunneille!
0   +1 +2
 
6
A-J 23.03.2006
Ihan hyvä pohjameininki äijillä, mutta laulajalle vähän reeniä, että pysyy nuotissa.
0   +1 +2
 
9
Suljettuna- 22.03.2006
Kaunis biisi! Joku sanoi tuolla että tulee mieleen Uniklubi. Olen erimieltä. Tämä on omalaatuisempaa. Todella hyvä biisi, melodia hieno ja lyriikat mukavat! Laulajan ääni on hyvä, mutta tökkii välillä. Kuitenkin edelleen kaunis biisi!!
0   +1 +2
 
8
hietzu 17.03.2006
Todella kauniisti lähti rullaamaan.Kuulosti kirkkaalta ja puhtaalta,mutta laulu toi mukavaa utuisuutta.Vaikutteet on hyviä ja ne paistaa hyvällä tavalla kokonaisuudesta,tuomatta kuitenkaan kopioinnin makua.Sanoja jää kuuntelemaan.Kyllä tämmöistä mielellään fiilistelee :)
0   +1 +2
 
9
J Malinen 14.03.2006
Laulajalle vaan vielä enemmän rohkeutta ja tunnetta niin tämä on vitun täydellinen. Enemmän fiilistä. Tämä ei ole tunteella vedetty. Minusta. Mutta.. muuten täydellinen..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta