Tuntiakaan en takaisin saa 2.0

Jyrkimmät Mahalaskut | 30.10.2019 | Pop
4:30

Vanhan bändikaverini Malkiksen säveltämä 70-luku- ja Irwin-henkinen kappale, jonka kaivoin arkistojeni aarteista. Biisi on kymmeniä vuosia vanha ja tämäkin äänite lähes kymmenen vuoden takaa. Siinä tavoitellaan 70-luvun alun "Syksyn Sävel"- henkeä teemalla "IG meets country-rock".

Sävel & sanat: Jarmo Malkavaara
sovitus, voc, midit ja tekniikka: AnttiJ

9.00   211 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

jarpat 30.10.2019
Kyllä oli juu öövinin makuinen biisi kertakaikkiaan. Hieno biisi sinänsä, oikein toimiva. Lyhyempänäkin olis siis kelvannut. Noista kestoista aina välillä keskustellaan.
Tuo "midi-soundimaailma" on hmm.. jännä? Miksauksen olisin ehkä vähän eri tavalla tehnyt, mutta paitsi että tosiaan - hieno biisi, niin Sulla on siis "Ekon basso"!!!?? Uujea! Mullon noita Manta-kitaroita pari ollut. Mahtavia soundeiltaan!
0   +1 +2
 
9
digius 30.10.2019
No niinpäs olikin IG perinnettä parhaimmillaan, tai sanotaanko hieman jalostettuna. Nyt ei surtu ämpäreihin hukkumismahdollisuuksia, todettiin vaan ajan kulun raadollisuus, ja sen jälkeen kokka kohti uusia seikkailuja. Mahtavaa! Konepohjilla taidettiin edetä, kuuntelin oikeassa laidassa kitaraakin, että olisiko ollut kuvassa vilahtava Ovation, mutta päädyin siihen että olit luottanut koskettimien täsmällisyyteen, kaikessa paitsi bassossa?

Mukavampihan se on positiivisuutta kuunnella, ja mukavia soolonpätkiä aina säkeiden väliin. Tosin jos tällä olis menty Syksyn Säveleen tai mihin tahansa kilpailuun niin siinä kolmen minsan jälkeen oleviin heyheyheyhey chantteihin olisi ollut sopiva lopettaa. Ai niin ja ennen levyttämistä (jos siis olisin levytuottaja) taustakööriksi pitää ehdottomasti saada pari kolme suloista naislaulajaa!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta