Kevätsinfonia

Juhlamestari | 26.04.2006 | Electronic
4:40
9.25   680 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
D-Beat 27.04.2006
Mjahaa, että tällaista menoa. Aika velmu idea sinällään. Välillä ei oikein tiedä, että pitäisikö tähän paneutua jonkinlaisena "klassisena" kappaleena vai sitten jonkunmoisena proge-elektro-virityksenä. Noi viulusektiot toimii välillä oikein hyvin, mutta jotenkin toi flanger(?)-avusteinen komppi rikkoo sitä. Lisäksi oisin toivonut jonkinlaisia padeja taustalle tuomaan sellaista pientä leveyttä. Toi itämainen vokaalisaundi tuolla taustalla on oikein kivan kuuloinen kyllä. Erikoisesta ideasta ja toteutuksesta annetaan 8+
0   +1 +2
 
10
Sä käsittelet teemaasi oikein mielenkiitnoisella tavalla. Vaihdokset saisivat olla pyöreämpiä so modoulointiatekniikkaa sä jäät kaipaamaan.
Mä pidän erikoisetsi sun bassorummuistasi ja niiden käytöstä.Ne ovat vireessä? Hm.
0   +1 +2
 
9
*Aulis* 26.04.2006
Mielenkiintoista. Tuskin yhtä kaunista soitinta maa päällään kantaa, kuin viulu. Alku on todella hienon kuulosta harmonioineen. Rumpubiitin mukaantulo kuitenkin vie ajatukset jonnekin aivan muualle. Hetken mietittyäni löydän itseni leijumasta keskeltä kirkasta tyhjyyttä. Jos musiikkityyli muuten on itselleni vieras, saa tämä biisi mielikuvat jokseenkin leijumaan. Ihan hienosti toteutettu biisi. Väleissä aina mukavasti rauhottuu ja tuo jousiteema toimii..
0   +1 +2