Puolikas päärynä

Juhku | 25.01.2006 | Drum'n'Bass
4:56

Parempaa on luvassa, mutta saatte tämän kuulla ensin. Itse tykkäilen tosta bassosta eniten ja sitten biisin loppu puoliskosta. Loppu ehkä hieman laimea, mutta olkoon. ei se ole niin tarkkaa.

8.50   689 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

hullumies 27.03.2006
tääpäs oli hassua! ;)
0   +1 +2
 
8
Nekkumies 03.02.2006
ihan hyvältä kuulostaa ensimmäiset (julkaistut) rumpubassomätöt näin lievässä nousuhumalassa, jotain viilaamista on vielä, mutta tässä kunnossa ei oikein saa selvää mitä... lisää, jos mun mielipiteillä on edes mitään väliä, future propheciesmaista bassoa ja vastaavaa tunkkaisuutta ja raskautta.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 28.01.2006
Rumpukomppihan on tajuttoman kovaa settiä, mitä Drum&Bassilta voi odottaa, eri asia onkin sitten onko tuo rumpuosasto sun omaa käsialaa, kuulostaa vahvasti valmiilta loopilta. Soundit mukavan utuisia ja jumitus toimii. Melodiapuolen soundeista en niin hirveästi pitänyt, jotain koukuttavampaa tarvitsisi kehiin. Tuo narinabasso tekee miksauksesta viimeistään puuroa, mutta sinänsähän tuo ei tässä genressä niin haittaa. Lähinnä sen soundi haittaa ja pilaa ihan hyvääkin tunnelmaa. Erikoisia ratkaisuja ympäri biisiä mikä tuo siihen lisää kiinnostavuutta (mikä on tietty hyvä asia). Tämä nyt vain kuulostaa niin perinteiseltä Drum'n'Bass menolta komppia myöten, ettei siitä hirveästi muistu mieleen enää myöhemmin. 4 minuutin jälkeen mukava ja erikoisempi ratkaisu, mutta ei välttämättä niin hyvä ratkaisu kuitenkaan kokonaisuuden kannalta. Ihan jees menoa, mutta hitiksi tästä ei ole (ainakaan vielä).
0   +1 +2
 
9
lehmis 25.01.2006
hyvä on...

tossa vajaassa puolessavälissä toi rumpujen eka nousu ei mun korvaani oikein loksahtanut (jos nyt pilkkua nysvätään)

loppu osio oli kyllä onnistunu

kohtuu hyvää rumpua oot saanu aikaan
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat