Joutsenet

JOUTSENET | 24.01.2009 | Easy Listening
2:35
9.60   755 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

digius 28.04.2009
Heh, viitaten har:in edellisen kommentin fasun siniseen: juuri söin puoli levyä kahvittelun lomassa ja nyt sitten päätin tulla tsekkaamaan loputkin Joutsenet-biisit, what a coincidence!:)
Juu-u, se onkin juuri nyt sitä lintujen muutto-aikaa..sääli vain kun "ei ole muka aikaa" käydä tuossa läheisellä Liminganlahdella tsekkaamassa böödejä. Mutta onneksi bongasin tämän kauniin utuisen teoksen jossa loisteliaasti käytetään volume-säädintä jolla luodaan tuo kaunis uljaaseen lintuun viittaava asiayhteys.
Näissä Sun tekeleissä on kyllä uskomaton tyylitajuisuus, ja erityisesti pidän tähänastisista kuunnelluissa sovitusten minimalistisesta herkkyydestä. Bravo!
0   +1 +2
 
10
Tässä ollaan äärillä tai rajoilla onko tämä täydellistä vai osaamista täydellisesti.

Erittäin koskettava biisi, jkaunis kuin joutsenparin kaulailu horisontissa, nousu liitoon kohti taivaanrantaa, kohti kotia, vapautta.

Kirkas ja kaunis.
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 05.02.2009
Kaunis melodinen sävellys. Tunnelmaltaan rauhallista, rentouttavaa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
9
har 26.03.2009
Vähän hassu fiilis tuli noista saundeista, että ollaanko tässä vähän liikaakin kuunneltu Fleetwood Macin sitä yhtä lintulaulua. Mutta kyllä tämä sitten lähtee ihan omiin suomalaiskansallisiin tunnelmiinsa. Melkein silmiin koskee tämä kirkkaus. Olikohan rouvan kaapissa sitä Fazerin Sinistä...
0   +1 +2