Pelkkää hyvää

Joona | 27.07.2004 | Pop
3:00

Letkeä brittipop-kappale suomeksi. Akustinen kitara ja piano, sähköbasso. Rummut saundaavat 70-luvun Ludwigeilta. :)

8.50   1390 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Verenn 22.10.2004
Mukavasti lähtee biisi käyntiin ja jatkuu jouhevasti aina loppuun saakka. Sovitus akustisen ja yksinkertaisen rumpukompin varaan toimii tässä hyvin vaikka onkin aika perusratkaisu. Sanoissa oli muutamia lapsuksia joita vierastin, mutta idea oli silti lyriikoissa mukava. Eniten kotistudiomeinki kuuluu pohjaan verrattaessa huonommassa laulusoundissa. Sanoista ja melodiasta saa kuitenkin selvää, joten turha sitä on saundin puolesta kritisoida. Laulajan suorituksessa on tämän biisin perusteella kyllä varsin paljon tähän genreen sopivaa potentiaalia. Uninen ja aika tasapaksu biisi, mutta ihan kiva silti.
0   +1 +2
 
9
Mikko_ 23.08.2004
Ihan hyvähän tää on!!! -Joutsen-
0   +1 +2
 
8
roppanen 27.07.2004
Ihan kelpo popitushan tämä oli. Sanotuksen ja melankolisen sointukulun kans oli pientä ristiriitaa. Soitto puolelta ei mitään valittamista.
0   +1 +2
 
9
jouni 28.07.2004
Kivan tunnelmallinen biisi tässä. Laulajalla herkkä, tällaseen musatyyliin sopiva lauluääni. Toinen laulutyyli ois voinu olla sellanen Sami Saari tyylinen improvisoiva groovaava staili. Pianosoundista plussaa. Sävellyksenä tää on ihan toimiva ja kaunis paketti. Sitten miksauksesta. Kertsissä rummut himpun verran liian lujalla musta. Virveli ja basari paukkuu tässä aika lujalla. Laulumiksaus mielenkiintoinen, toimii kyllä ja on läsnä, itse olisin vähän kokeillut toimisko joku plate kaiku lisänä tms.
Sanoitus on persoonallinen. Kertsin sanoista tykkäsin pirusti. Stemmalaulu vois toimia kans kertsissä. Kaiken kaikkiaan kaunis balladi, josta tykkäsin kovasti. Numeroksi annan 8+, jonka pyöristän ysiksi. Hyvä:)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat