Ritikka Blues (Kohtuuton Remix)

jm8k | 01.11.2006 | Suomipsyke
7:15

Emt. miksi tämä remix piti tehdä. Tuli vain uusi näkemys vanhaan ideaan. Joku ehkä muistaa tän biisin? Alkuperäisessä kusi soundit ja miksaus, mutta oli paljon kivoja ideoita, joten kai tämä on hyvä.

9.00   1121 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MKDELTA 04.05.2007
Tripauttavaa kurnutusta. Hypnoottista.

Sanoisin että tämä on jo aika oikeasti trance trancemusaa. Hienot nuo kuulaat padit, ja sitten tuo kurnutus. Kiva kontrasti. Kuvittelisin että tämä olisi aika extrasupertripauttavaa happopäissään. Aika rauhoittava kappale.
0   +1 +2
 
9
Olzo 16.11.2006
hah hah haaa! aivan mainioita nämä sun uudet biisit q:D ihme venkoilua, laitan kyllä itteni faniksi.
0   +1 +2
 
JamesMercy 07.11.2006
Kivasti starttaa tämäkin, mainiot haikat ja hyvä basari, melodian sahailukin viehättää. Ja hapot. Mukavan pienimuotoista kokonaisuutta, ei jyrää ollenkaan. Komean eläviä ääniä. Nuo vaimeat padit leveällä stereokuvalla tuovat hyvin syvyyttä soundeihin, minimalistista mutta massiivista kokonaisäänimaailmaa. Mutta mutta. Hyvistä soundeista ja maistuvasta miksauksestakin huolimatta kokonaisuus jää vähän laihaksi, rakenne erityisesti tässä tuntuu taas jotenkin jumiutuvan. Jotain ihan uutta kaipaisi välillä kovasti, aika lailla samoilla elementeillä tässä taas kuitenkin alusta loppuun asti hakataan. Lamauttaa. Kivoja kuvioita, hyvää menoa, mutta liian monotoninen rakenne, pitäisi jotenkin yllättää. Ehkä pitkä kestokin - ei tosin ylipitkä lainkaan - vaikuttaa tuohon, pari uutta koukkua sinne väliin heitettynä olisi aktivoinut kuulijaa vielä enemmän. Mutta mutta, malliesimerkkiä kumminkin juuri semmoisesta psykestä, joka itselleni iskee koviten - hyviä soundeja ja pienimuotoista äänimaailmaa. Hyvä ni.
+2   +1 +2
 
Itapuoli 06.11.2006
ihan ok.
(ei jaksanu alkaa pitemmin kirjottaan)
0   +1 +2
 
8
LauriT 05.11.2006
Biisi nakuttelee mukavasti eteenpäin. Tässä tosin on ehkä melko ohuen kuuloiset saundit. Bassoihin voisi ehkä kaivata enemmän jykevyyttä - nyt tämä vähän jää nakutteluksi. Tosin tässä on kai haettu enemmän sellaista chill-out-psyke-meininkiä. Joten en tiedä onko tuo "keveys" nyt sitten niin huono juttu loppujen lopuksi.

Alkuperäistä en ole tainnutkaan kuulla, joten en kykene tässä tekemään kriittistä vertailua. Pituutta tällä on ainakin ihan kunnioitettavasti. Minusta tämä tosin ei ehkä ihan etene tarpeeksi paljon yli seitsemän minuuttisen kestonsa aikana. Jotenkin tulee vähän sellainen paikallaan polkeva fiilis aina hetkittäin. Kieroutta ja kurnuttavia filtteriääniä tästä kyllä löytyy silti ihan mukavasti.

Lopetus on jotenkin hämäävä. Tuossa 6:30 tulee vähän sellainen olo niin kuin olisi alkamassa uusi raita DJ-setissä. Eli minusta lopetuksen pitäisi olla jotenkin yksiselitteisempi fiilikseltään.
0   +1 +2
 
Kalaforn 05.11.2006
Kuulemma olen ennenki kommentoinu tätä - siis edellistä versiota - mutta en vain saa päähäni sitä. Hmm. Enemmän Ambient-maisempi tunnelma tässä kyllä on ja - no, jaa, teknompi mitä yleensä - käytännössä plussaa kyllä. Enpä nyt oikein osaa muuta sanoa, mutta paksumpaa settiä kaipaisin - tämäkin tuntui olevan jotenkin liian... tyhjä, tjsp.
0   +1 +2
 
10
makes69 04.11.2006
Luovaa hulluutta. Mikserin ykkösmies psykepuolella on tässä.
0   +1 +2
 
everhad 03.11.2006
Alku lupailee samaa linjaa kahvibiisin kanssa, ja hetken epätietoisuuden jälkeen päädytään vähän keveämpään versioon samasta teemasta. Kivoja filtterin kitinöitä ja hyviä rumpujuttuja on tässäkin. Tosta cläpistä en ollut eka ihan vakuuttunut, mutta kyllä se sinne sitten alkaa sopia kun vähän kuuntelee. Pädit sopii kans hienosti meininkiin, vaikka vähän eloisammatkin ne vois olla. En osaa tästäkään sanoa genren suhteen yhtään mitään. Hienoja väliosia taas, soundit toimii ja sovitus on hyvä. Loppupuoli varsinkin on tyylikäs. Tää sopis enemmän semmoseen pohjien juontisessioon ennen varsinaista bileisiin lähtöä, kuin varsinaisesti tanssilattialle. Tai miksei tää jonain välibiisinä vois toimia tanssilattiallakin.
0   +1 +2
 
9
accent 01.11.2006
En muista alkuperäistä biisiä, varmaan sen verta vanha etten ollut vielä psykestä kiinnostunut... kohtuuton remix siinä mielessä että pidän tästä kohtuuttomasti. Minä kun en ole näin vapautunutta sekoilua oppinut tekemään niin täytyy pärjäillä muiden tekeleillä. Henk. koht. rankingissani rankkaudut aika hemmetin kovaksi suomipsyken tekijäksi. Tai ainakin saundiltaan ja tyyliltään nämä sun psykeilyt on lähimpänä mun mieltymyksiä. Kunpa olisin yhtä vapautunut ja spontaani tyyppi kuin sinä niin voisin onnistua tekemään jotain tällaista. Jätän teknisen puolen nyt suosiolla pois kommentistani, minä en hallitse sitä ainakaan tämän genren vaatimalla tavalla.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta