Avalon

JKM Electrocutes | 24.04.2006 | Electro
3:36
9.00   2745 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
DJ Mihailov 01.05.2007
Varsin mielenkiintoinen alku, joka muuttuu lopulta todella saundahtaviksi melodioiksi! Meitsi tykkää! Erilaisia saundeja on ympätty biisin mukavasti. Hiukan olisin toivonut jotain vaihtelua tuohon biisiin. Ikään kuin jonkinlaista B-osaa, mutta hyvä näinkin =) kokonaisuutena biisi kaikkine komppeineen ja kello saundeineen tekee ysin. Ei yltänyt ihan kymppiin tällä kertaa mutta hyvä biisi kuitenkin kaikin puolin. Hyvää vappua Putte!
0   +1 +2
 
10
Elävä Legenda 24.04.2006
Jätte bra! men så sattans fiilistely meiniki alusta loppuun, kaikki melodiat tukevat toisiaan..
Rummut/basso toimi hienosti. Miksauksesta en oikeen näissä tyyleissä tiedä eli paha sanoa mitään.. kuulokkeil ainakin hyvin mehevä ääni ja semmottii, kirkas ääni mistä pidän.. Odotin jonkinlaista vaihtelua silleen, toimii tää näinkin mainiosti. Päämelodia (punainenlanka) kulkee tasaisesti, mut jonkilaista naisen ääntä olisin kaivannut siihen silleen täyteläistämään tämän paketin (mut ei se niin tarkkaa ole). Niinkun varmaan huomaat niin en oikeen näit tän tyylisiä trance juttuja osaa kommentoida, mut yritys hyvä ja lyhyesti virsi kaunis.. Taustalta löytyy hienoja yksityiskohtia, jotka kohottavat koko kappaleen ajan tunnelmaa. p´z

Ei täs mun mielestä oikeestaan mitään vallitamist oo..
Poistun taka-vasemmalle kohteena humala

-Elävä Legenda
0   +1 +2
 
9
Patrick Park 24.04.2006
Rockabillyä jeah :D:D Todella hyvät saundit, hyvää vaihtelua sulta tämäntyyppinen biisi. Biisistä tuli mieleen Firevision viisut. Alussa en odottanut tällaista, mutta se tietenkin vain hyvä juttu. Jonkinsortin sattuma muuten että itellä samantapanen, downtempo/tms.-biisi työn alla.
0   +1 +2
 
10
D-Vision 24.04.2006
Hienot soundit! Rento meiniki alusta loppuun, kaikki melodiat tukevat toisiaan.. Rummut toimivat hienosti. Miksauksesta paha sanoa mitään, koska kuuntelen kannettavan omilla kaiuttimilla, mutta kuulostaisi olevan sekin hyvin kuosissa. Odotin jonkinlaista koukkua, mutta hyvinpä toimii näinkin. Jonkinlainen päämelodia (tai enemmän esillä oleva sointukulku) olisi tehnyt vielä viimeisen silauksen. Toisaalta, tämäkin on rutkasti parempi kuin jokin väkisin väännetty kikkelitrancelooppi. Taustalta löytyy hienoja yksityiskohtia, jotka kohottavat koko kappaleen ajan tunnelmaa.

Pähkinänkuoressa: Virheetön suoritus ja innovatiivinen biisi. Varsin laadukasta menoa!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta