Päästä Irti feat Mari&Jussi

Jetsulleen | 15.03.2010 | Hip-Hop
3:30

Omistettu kaikille hankalille kumppaneille.Jotka eivät ymmärrä olemassa olonsa ärsyttävyyttä.

Käykää myös tsekkaa:http://www.myspace.com...

9.00   1663 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ulo 17.03.2011
Räpit on aivan liian kovalla taustaan nähden! Vähä tökkivä tyyli, flowsta en sano mitään kun omasta mielestä vielä näissä biiseissä sitä ei silleen ole. Alussa lähes kaikki kuullostaa juurikin tältä. Mutta pienessä ajassa oot kyllä jonkun verran kehittynyt ja siitä plussaa. Kertsi on hyvän kuuloinen ja sanat on hyvät. Itse tehnyt samaan biittiin biisin ja siks vähä vaikeeta tätä lähtee sen kummemmin kommentoimaan;) Mut keep it up up ja edestä löytyy vielä paljon ;) Mutta mikseihin enemmän huomioo kyllä!
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 15.09.2010
biitti on aika härski :P

Tässä on iha pop kertsi kyllä :) Tässä on oikeestaan samat "ongelmat" ja samat hyvät puolet kuin tossa Sattuuko? -biisissä eli rytmi ja sanoma toimii, mutta äänenkäyttö on vähä tasapaksua. Voi johtua vähän siitäkin, että tuplaukset on vaan sen takia tuplattu, että saatais stereokuvaa laajemmaks. Mun korvaan toimii, kun tuplaraidalla kikkaillaan välillä jotain randomia ja fiilistellään :D

Biitit on sattuneesta syystä vähän kuultuja eli sekin saattaa vähän vaikuttaa mun mielipiteisiin. Tää biisi, samoin ku toi toinenki, on kuitenki keskivertoa paljon parempi biisi, mitä mun free beatteihin on tehty. Tässä biisissä on vähän jo koukkuakin mukana :)

Alku- ja välispiikit ois toiminu luultavasti paremmin, jos niihin oltais lisätty esim jotain tilakaikua ja saatu vähän sellainen "pelottavampi" tunnelma niihin.. en tiiä, kokeilemalla selviäis :P
0   +1 +2
 
Nannu^^ 15.03.2010
Hiton hyvä! go Lintsu go! Tälläst lisää niiku Krisse sano anna palaa! =)
0   +1 +2
 
9
KrisseVaan 15.03.2010
Jesjes Hyvä Linda!!! :)
Täähän kuulostaa jo ihan radiosoittokamalta :) Kertsi toimii pirun kivasti, laulut leijailee just hyvin biitin mukaan ja sopii sanoituksineen päivineen biisin ideaan. Ja kuten sulle tossa aikasemmin mainitsinkin, et pientä töksähtelyä floun kanssa ja ehk liikaa turhia taukoja, mut hyvä ettei oo liikaa sanoi ettei mee söheltämiseksi. Tokasta verssusta pidin kovin, siinä oli palikat hyvin kohdallaan!! :) Lisää musaa vaan ja ehdottomasti tälläistä lisää!! Toivoo sun fanisi!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta