Edgar

10:07

2002 tehdyn Promon eka biisi.

Koittakaa heittäytyä biisin matkaan. Ottakaa vastaan biisin tarjoama matka. Elämä on matka.

7.88   1127 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
weicco 15.05.2005
Todella erikoista. Miksaus tässä oli hieman vinksallaan ja soundit vähän muovisen oloiset. Kaikista sanoista ei meinannut saada selvää. Ideana tällainen oli kyllä mukava poikkeus valtavirrassa ja siitä täytyy antaa pisteet. Toteutus hieman ontui, mutta ihan mukava soundimaailman olitte saaneet luotua tähän massiiviseen biisin. Tässähän oli oikeestaan jo parikin biisiä yhdessä.
0   +1 +2
 
9
PornoDaddy 15.05.2005
Tulee mieleeni aika ristiriitaisia ajatuksia tuosta groovaavasta bassoriffistä ja sitten loputtomattoman väsyneeltä kuulostavasta laulusta. Ääni maailman on kyllä kerrassaan ravitseva ja hauskoja juttuja on väliin keksitty. Kyllähän tämä biisi matka oli...
0   +1 +2
 
Lostdistress 15.05.2005
Ohoh. Tämähän groovaa jollain tautisella tavalla tajuttomasti ja tuo lausunta toi mieleen Pekka Strengin. En kyllä tiedä mistä ihmeen syystä, mutta onhan streng nyt psykedeliaan yhdistettynä enemmän kuin hieno juttu! Voi hitto kun alkoi tehdä mieli sieniä tai vaikka kaljaa!
0   +1 +2
 
7
SamvaisSetä 14.05.2005
Alku on aivan liian pitkä. Tuntui että tuossa kolmen ja puolen minuutin jälkeen biisi vasta alkoi. Hyvät kitarasaundit ja -jutut. Jonkinlaisen kertsin olisin kyllä toivonu tähän. Ja lopun kolme minuuttia on ihan eri biisiä.. miksi näin? No mutta jos tätä kokonaisuutena arvostelee niin ihanhan tämä fiiliksiin vaikuttaa.
0   +1 +2
 
First Fall 14.05.2005
Oikeassa olet, elämä on matka, koskaan ei etukäteen tiedä millainen. Onko se kuten tämä biisi, mielenkiintoinen? mene ja tiedä.
0   +1 +2
 
10
louis 14.05.2005
Mielenkiintoisen alku.. Hämmennystä.. Taidetta.. Auto ja teinejä jotka ryyppää tie menee.. anna kun pysäytetään.. Anna kun poltan yhden jointin.. Vittu tuol menee robotti... 10p
0   +1 +2
 
-CSPR- 14.05.2005
tämä on jo aikas hyvä biisi, siis konemusaksi jota en juurikaan kuuntele. rummut vai snaret mitkä lie on liian kovalla. mp
0   +1 +2
 
B. Hind 14.05.2005
Biisi sopis hyvin johonkin tv-sarjaan tunnariksi tai taustaks chase-kohtaukseen tjs. Diggasin erityisesti bassosta, miten ootkaan saanut sen noin rullaamaan (koneellahan se on tehty, vai?!). Kiva tarina muutenkin ;)
0   +1 +2
 
DaKiller 14.05.2005
Alku ei välttämättä ole se kaikkein houkuttelevin. Soundit ovat liian 70-lukua meikäläisen makuun.
Puhe kuulosti kyllästyneeltä ja tympääntyneeltä, joten ehkä hieman pirteämpi fiilis toisi pikkasen väriä kappaleeseen. Wahwah toimii kympillä tällaisen retosoundin kanssa. Pianon ja kitaran sekoitus kuulostaa kauniilta ja keskivälin kitarointi on nimenomaan kaunista. En välttämättä kuitenkaan haluaisi kuunnella uudestaan, sillä en saanut tästä oikein mitään irti. Pahon liian pitkä antinsa puolesta ja väsymys iskee jo muutaman minuutin kohdalla.
0   +1 +2
 
8
JM 14.05.2005
Aika tylsiä konesaundeja, liian presettiä..rummut on hyvät, hienoa kuusnepa-glitch meininkiä, mutta sittenhän ne vaihtuu. Ja koko biisi muuntuu mukavasti edukseen. Puhelaulu toimii ja kuullostaa hyvältä, sanoissa on myös hyviä juttuja. Wah-funk soundi toimii. Liikaa juttuja on sullottu samaan biisiin, vaikka osioiden vaihtelut toimiikin, niin silti tässä on jotenkin rikkonainen tunnelma ja rakenne on sekava. Viimeiset n. 3 minuuttia on hienoa pulputtelua ja ambienssia, hieno "lasku" biisille. Kyllä tämä nyt enemmän hyvä kuin keskinkertainen biisi on.
Genreä nyt ei tällaisessa tapauksessa kannata edes miettiä..:D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2