Rebellion

Io° | 26.02.2007 | Melodic Death
4:15

2. biisi rämästudiossa, ehkä hieman poliittinen Iioolle. Kommenttia kehiin ja parannusehotuksia

Mikseri jotenki ihmeellsiesti hidastanut biisiä :s

8.88   1246 kuuntelua

Kappaleen sanat

I see fists rising
Towards the beast they are pointing
Voice of nations muted
Start of a rebellion

Cant feel pain I'm wasted
My lovely home left devastated
Now joined army of freedom
Marching towards the demigod

Iron curtain falls
shadders to pieces
And their heads rise
Like A flower blooming

Now grew the wings of hatred
Act of war maybe I waited
Exact strike to the center
Fall of the tyrant

Iron curtain falls
shadders to pieces
And their heads rise
Like A flower blooming

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
MJ Antipope 25.05.2007
Tässä on yllä olevaan verrattuna heti jämäkämpi meno. Myös biisi pysyy paremmin kasassa olematta silti yhdestä puusta veistetty.
0   +1 +2
 
iikori 13.05.2007
Miksaus on mitä on, mutta onneksi touhusta saa tarpeeksi selvää. Riffit on kivoja, se pääriffi on ihan toimiva ja hyvin muistiinpainuva. Jätän miksauksen kommentoinnin sikseen, mutta sanonpa sivussa sen, että biisi vois olla vielä toimivampi jos tempoa hilaisi hieman vielä ylös.

Kehitystä on tapahtunut positiiviseen suuntaan vuosien varrella, muistan kuunneelleeni joskus 2003 - 2004 jotain samojen jamppojen lurittelua eri nimiseltä projektilta ja se oli huomattavasti tönkömpää jöötiä tähän verrattuna. :D Pointsit kotiin, jatkakaa.
0   +1 +2
 
^powerslave 13.05.2007
Biisi on kokonaisuudessaan ihan jees :P laulussa on tietynlaista munaa mikä iskee :D pitäkää sama linja!
0   +1 +2
 
9
Pablo. 28.04.2007
Kappale hieman "väljähkö" välillä, johon en oikeen osaa syytä antaa. Alulle vähän naurahti eka, mut ko kappale lähti niin sen alko ymmärtämään.
Plussat kapaleesta tulee sen rakenteesta, osat toimii hyvin toisiinsa. Riittävän omalaatuista ainakin minulle. Laulajalla oikein "kaunis" murina, riffit hienoja, synat kivan kuuloset.
Verse jäi soimaan päähän, lussat myös siitä.
0   +1 +2
 
repulse 20.04.2007
Kyllähän tässä on genrelleen kaikki tyypilliset elementit kasassa ja toimivassa sellaisessa. Sävellys toimii tasajalkaa tyylitajun kanssa...great..i like it
0   +1 +2
 
Haava 16.04.2007
Oikeastaan melkoisen metka intro. Sitten meni suoraviiivasistuukin melkoisesti. Katsoi sen sitten hyväksi tai huonoksi asiaksi. Onhan tätä hiottu ja ihan tasapainoinen veto sinällään. Sanoitus naurattaa vähän kun on niin geneerisesti tälläisen genren peruskamaa. Kai se sitten kuuluu asiaan. Jotenkin tuosta kitaroinnista jollain tapaa tykkään. Äsh... En minä mitään parannus ehdotuksia osaa antaa kun en tämän tyyppistä musaa ole kymmeneen vuoteen enää kuunnellut. Jotain kivaa tässä siltä oli josta tykkäsin. Junnaus ja perus rytmi. Vokaalien rytmitys olisi voinut selkeämmin seurata kappaleen rytmiä tai jotain.

Jeees.
0   +1 +2
 
9
Valtz0r 11.03.2007
Tää biisi saa siitä plussaa, kun tää ei oo mitään perusdeathia, ja tässä on kivoja yksityiskohtia. Kerttiksestä myös plussaa ja soolosta myös. Itse kun oon tykästynyt säröisen leadkitaran ääneen... ;D
Puutteita ehkä tuossa laulussa vähäsen, tosin en minä en kuitenkaan pystyisi samaan.
Myös bassokitara taitaa olla aika hiljaisella?
Ja jos tuota sävellyksenä kattoo, niin on tuo aika korkeaa tasoa kun omiin sähellyksiini vertaa.
0   +1 +2
 
zenri 11.03.2007
Ei ole kyllä oma genre laisinkaan, joten sen syvemmälle en lähde analysoimaan. Pintapuolisesti arvioiden soittopuoli on ihan kohtuullisen hyvin hanskassa. Soundit kaipaisivat roimasti lisää potkua. Laulu on aika karseaa, mutta en tiedä, onko se hyvä juttu tässä genressä. Kitarassa käytetään vähän liiaksikin tuota kiertoefektikikkaa.
0   +1 +2
 
Begemot 11.03.2007
Juuri ja juuri löytyy sen verran avarakatseisuutta, että pidän tätä musiikkina. No joo, eihän tämä ollut lähimainkaan pahita örinää ja runttausta mitä k-ringissä tulee vastaan. Melodisten elementtien vuoksi tämän kuunteli oikein mielellään kerran läpi.
0   +1 +2
 
9
Leijona- 08.03.2007
Ja Human Creationin loppu ownaa vielki! <3
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2