Broken Inside

Intense | 05.06.2006 | Rock
3:42

Bändin ensimmäinen kappale. RUNSAASTI KOMMENTTIA KIITOS!

8.44   2599 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=210739
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

Her heart is frozen solid, she strands out in the cold
to watch how sunlight is shaking hands with darkness
she wanders at the crossroads without knowing where to go

She wants to touch heat again, but her heart says no
she knows that there is something what has been ignored
so everyone has forgotten there´s no-one else who could help
there´s no reason to be so unhappy

CHORUS:
All those things
Make her sad
She just wanna feel
They care again
She's Broken Inside
But she won't show it
The tears are streaming
down her cheeks

People are gone and lost, somewhere high their supposed to be
she´s too blind to see the truth in front of her eyes
And to face the truth will be difficult for her
cause she has learned be heart not to rush into things

Chorus

(guitarsolo) Broken inside

Chorus

down her cheeks
She needs a shelter
she can´t just settle down and go on
she has to face the truth

oh, oh, oh

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
slvs 15.08.2007
Sinänsä ihan toimiva kappale, mutta kauttaaltaan kaipaisi lisää voimaa. Nyt tuntuu siltä että jarrutellaan eikä anneta mennä täysillä, fiiliksellä. Rumpali hakee pari kertaa, mutta ei niin että se aiheuttaisi suurempaa harmitusta. Laulajan äänessä kuuluu nuoruus, mutta eiköhän sitä syvyyttä siihen iän myötä tule.
0   +1 +2
 
8
Darkel 17.05.2007
Huhhuh, tässähän on rehtiä ja reipasta rokkimeininkiä! Kaikki toimivat, miinusta tulee koskettimien vaisusta soundista. Kappaleen rakenne toimii mainiosti, joskin joissain filleissä rummut tuntuvat menevän miten sattuu, mutta se korjaantuu säkeistöjen tasaisen poljennossa.
0   +1 +2
 
8
slvs 14.05.2007
Laulussa on pieniä epätarkkuuksia, mitkä hiukan särähtävät. En tiedä, mutta luulen että olisi kannattanut soittaa biisi hiukan matalammalta, varsinkin säkeistöissä korkeat kohdat ei kuulosta parhaalta mahdolliselta. Vaikka laulaja hiukan Karpalo-Dolorekselta kuulostaakin. Hyvä kertosäe kyllä pelastaa biisissä paljon. Kasin ja ysin välimaastossa liikutaan. Harkinnan jälkeen, sovitus ja soundit nosti arvosanan kiitettävän puolelle.
0   +1 +2
 
10
[[panu]] 24.04.2007
kertsi on hyvä ei liian rankkaa menoo eikä liian rauhallista vaan semmosta sopivaa musiikki hyvin soitettu ja laulaja hyvä kympin tää ansaitsee =D kommentti vaihtokaupasta ollaan eli jos kehtaisit mun projektin käyä kattomassa ja arvostelemassa =)
0   +1 +2
 
7
Mental Robbery 19.04.2007
Kiippari saundi A osissa iski korvaan ja rehellisesti sanottuna se ei miellyttänyt. Laulu ajoittain tuntuu hienolta ja herkältä mutta ei loppupeleissä tunnu koskettavalta. Kertsi oli hyvä siitä plussaa. Rakenteellisesti yllätyksetön. 80-90 luvun rokkipoppis.
0   +1 +2
 
dazzling 13.04.2007
Tässä biisissä on ainakin soundit kohdallaan! Ei hassumpi biisi muutenkaan, kaunis melodia ja hyvät sanat. Kertosäkeessä olisi voinut olla enemmän nostatusta, säkeistö oli paljon iskevämpi, varmaankin rumpukompin takia. Soitto ja laulu toimii hyvin, jos ei lasketa pieniä epätarkkuuksia rytmissä. Kaiken kaikkiaan tästä jäi kuitenkin positiivinen fiilis, kyllä teissä potentiaalia on!
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 25.11.2006
ihan menevä viilis =)
jeah.. ei pahankuulosta rockaa =)
samaa rataa vaan =)
0   +1 +2
 
8
Jopez 01.08.2006
Kappale on ihan kiva, mutta kuten lähes kaikissa näissä tämäntyylisissä kappaleissa, naislaulajan ääni on miksattu ihan lapsen ääneksi eikä siinä ole sitä rikkautta, mikä siinä pitäisi olla. (Todennäköisesti) Hyvän laulajan ääni on taas pilattu. Englannin ääntämisessä on pieniä ongelmia, parhaiten jäi mieleen "she wont shorry", minkä oletan että sen pitäisi olla "sorry". Rummut ovat myös hieman ponnettomat. Kitara on just presiis, sellainen kuin sen pitäisi olla. Myös kitarariffit ovat hienoja. Loppu on yksinkertaisesti hirveä. Ei mitään tuollaista. Ihan kivalta kuulostaa, mutta kyllä teillä on vielä huipulle matkaa. :) Ja kertosäkeistö on ponneton kuten joku ylempänä mainitsikin. Noh, ettette masentuisi sanotaanko etten pidä metallista muuta kuin jos se on todella hyvää. Tätä on mukava kuunnella, mutta se voisi olla myös parempi. Kasin saatte siitä että tätä jaksoi kuunnella koko ajan kun tätä arvostelua väkersi. :)
0   +1 +2
 
Makettaja 30.07.2006
En osaa oikein kommentoida. Mun mielestä noi rummut vois soittaa ehkä hieman raskaammalla kädellä. Sopis sillon mun mielestä paremmin yhteen muiden instrumenttien kanssa. Varsinkin toi kitarariffi toimis mun makuun paremmin jos sitä tahdittais kunnon raskas rumpukomppi. Mut tää on vaa mun mielipide...
0   +1 +2
 
10
musicman85 09.06.2006
no jopas! perskeles että tässä on eroa tohon toiseen viisuun!! ihan eri saundit, paremmat tietysti! aivan kuin koko pändi olisi uusittu, ei pahalla:) tykkään laulajan äänestä erittäin paljon!!:) siinä on sitä jotakin mystistä parhautta. mitähän vittua taas selitän xD joo ehkäpä tuo avril lavigne tulee mieleen laulusta hieman mutta jos haluatte mielenkiinnosta kuulla yhen kaverini projektia niin tsekatkaapa ihmeessä Mohnblume niminen projekti!:) siinä on suomen avril lavigne:D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat