Tsunami (original mix)

Incolumis | 25.02.2003 | Tech-Trance
8:41

Jälleen synkempää progressiivista tunnelmaa tuhdin rytmin ja basslinen kanssa. Mukaan tulee myös melodisen tapaista puolessavälissä.

9.43   42058 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Skybase 08.12.2007
Aivan sika hyvää matskuu..
Namnam! Ihanaa kuunneltavaa... Melodia iskee kympil muhun :D
Huippu matskuu samaa tyylii jatkat eiks ni ?!
Täys kymppi!
0   +1 +2
 
10
W@RM 17.12.2007
Aivan loistava biisi. Alun nostatus jatkuu ja jatkuu koko ajan ja kuola valuu biisin edetes enempi ja enempi. Hyvää laatua ja äänimaailma on tosi huippu, mikseri.net huippulaatua. Biisin mitta on pitkä, mut sitä ei edes biisin edetes huomaa kun biisiin tulee koko ajan uutta koukkua ja koukkua. Melodia on hyvä. Mulla ei kyl ole mitään moitittavaa biisistä, tämmöstä musiikin pitäs ollakkin!
0   +1 +2
 
10
Noison 29.09.2007
Enpä ole tänne näköjään palautetta antanut kappaleista, mutta numeron kyllä näköjään olen tälle kappaleelle kerinnyt jossain vaiheessa tiputtamaan. Oikein massiivista ja progressiivista tech-tranceilua mukavan konemaisilla ja suolaisilla soundeilla. Äänimaailma on kyllä todella värikäs ja elävä. Groovikas variaatio ja tamppaavat perkussiot on kyllä oikein hienoa äänen kättöä, mutta päästänpä itseni nyt piinasta ja allekirjoitan tämäkin numeron perusteluineen ja filosofioineen.

Mielestäni kappale lähtee todella mallikkaasti liikkeelle. Mukavan avaraa, mutta silti todella pyöreähköä ja täyteläistä perkussiointia. Ehkä jopa hieman kulmikasta ja rapeaa. Kuin vyöryvä monen kilometrin korkuinen aalto kappale puskee eteenpäin ja kerää tunnetta ja soundia sisäänsä. Variaatio siis heti alusta lähtien kohdillaan. Hienosti toteutettuja tausta efektejä kyllä paikka paikoin. Luo sitä tiettyä lihavuutta ja massiivisuutta, jota kappaleessa on kyllä oikein runsaasti. Kappaleen hitaasti rakentuva progressiivinen äänimaailma tarvitseekin kyllä aikaa ja tilaa kasvaakseen komeaksi ja vahvaksi, mutta jotenkin odotus tuntuu venyvän kovin pitkäksi ja turhauttavaksi. Pikku hiljaa aletaan kuitenkin päästä pinnalle ja se varsinainen kaunis osio kappaleesta on valmis alkamaan. Senkeähkö, syvä ja todella vaikuttava sointukierto alkaa työntyä esiin tamppaavan perkussio rintaman alta ja valoa alkaa paikoitellen tulla enemmän. Hienosti toteutettua ja kaunista äänenkäyttöä tuossa melodiassa siis. Mielestäni se olisi voinnut jatkua vielä pidempäänkin, sillä vasta kun pääsi pinnalle haukkaamaan hieman happea niin taas ollaan sukeltamassa syvyyksiin, mutta kuten sanotaan, lyhyestä virsi kaunis. Taustat ja muu variaatio saattoivat kyllä estää melodian jatkumista, sillä uusi ja hellävaraisempi soundi puskea läpi loppua kohden. En valita kuitenkaan lainkaan asiasta, vaikka itse olisin tehnyt ehkä toisin. Oikein mahtava ja koskettava kohtaus myös näin. Tuo loppu puolisko mennäänkin sitten tasaisella ja deepimmällä kertauksella päätökseen, vaikka siihen hieman uuttakin saatiin napattua matkan varrelta mukaan. Osattu lopettaa kyllä oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Ei liian pitkitettyä tai lyhennettyä lopetusta. Pistää väkisinkin kuuntelemaan uudelleen ja uudelleen.

Jos olen rehellinen niin tässä on kyllä yksi mikseri.neti parhaimmista trance-kappaleista. Mielestäni täysin virheetön ja puhdas suoritus. Tämän tapaista materiaalia ei voi edes etsiä. Tai jos voi niin vastaavanlaista löytyy varmasti vain kerran sadassa vuodessa. Kuuluisiko tämän edes olla täällä? On niin laadukasta ääntä ja käsittämättömän upeaa tunnelmaa, että mielestäni ansaitsisi päästä suuremman trancekansan kuultavaksi ja ehdottomasti promotettavaksi. Ties vaikka tämä olisikin jo promomaailmalla? Ilahduttavaa, että jaksat kuitenkin pitää tätä mieletöntä teosta täällä sinun, minun ja muiden kuuntelijoide mieliksi. Jos jokin on taiteellista ja vaikuttavaa musiikkia niin se on kyllä kiistattomasta tämä kappale. Ehdottomasti PARAS suomalainen trance biisi jota olen koskaa kuullut. Tämä kaikki ei riitä edes kuvailemaan tämän kappaleen täydellisyyttä ja hienoutta. Aivan käsittämätöntä musiikki-materiaalia. Jos vain mahdollista niin tämän tapaisia kappaleita lisää, lisää ja vielä kerran lisää. Loputtomat kiitokset tästä!
0   +1 +2
 
10
Quarius 25.11.2006
Tuskin tuntuu enää missään jos tätä biisiä kehun (kun on jo niin paljon ylistetty) mutta pakko minunkin sanoa että loisto biisi ja bassline todellakin jyrää! Ja breakki on loisto kamaa.
Milloin tiedossa lisää Incolumista?!?
0   +1 +2
 
7
toveri Stahanov 17.04.2006
päänsärky.
0   +1 +2
 
Xns 04.03.2006
Hyvää musaa ja ei missään välis kuunnellu et ois laaduis ollu jotain vajetta... biisistä en sen enempää mut hyvä meno ja huolella tuotettua materiaalia <3
0   +1 +2
 
Xns 04.03.2006
Hyvää musaa ja ei missään välis kuunnellu et ois laaduis ollu jotain vajetta... biisistä en sen enempää mut hyvä meno ja huolella tuotettua materiaalia <3
0   +1 +2
 
9
Alssu 12.01.2006
Hieno piisi!
vähä semmost perry o'neil:mäistä
0   +1 +2
 
6
Blue Angel 13.10.2005
Ajattelin koittaa kepillä jäätä ja kuunnella. Tämä vaan ei avautunut mulle. Sorge. Ehkä kuuntelupaikka ja -aika oli väärä?
0   +1 +2
 
9
^Nocturna 21.09.2005
Hyviä effektejä.... ja kaikki toimiii...... mikäs musa ohjelma käytössä?
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6

Viimeisimmät kuuntelijat