Drowned In You

Incendium | 07.01.2003 | Melodic Metal
6:07

After Silence demon avausraita

8.37   3261 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Markus Y 26.02.2005
Todella hieno ja kaunis alku, kokoajan odottaa, että koska räjähtää...ja sieltähän se sitten tuli minuutin kohdalla. Tuo särökitaran soundi ei oikein ole meikäläisen mieleen (tosin eipä se omakaan soundi mikään hääppöinen ole).

Alku ehkä antaa odottaa vähän enemmän mitä tästä lopulta irtosi, mutta kuitenkin ihan hyvää materiaalia. Jotain tästä puuttuu, mutta en oikein osaa sanoa että mikä se puuttuva palanen on.

Laulaja hoitaa oman hommansa ihan mallikkaasti, vaikka tuo "drowned" onkin lausuttu aikalailla päin helvetiqueta (nimim. tyttöystäväni opiskelee lontoota helsingin yliopistossa:)

Ei tämä kyllä mielestäni miltään gootti metallilta kuulostanut, mutta en kyllä ole kauhean hyvä näissä genre asioissa, joten ehkäpä on parempi vaan olla hiljaa.

Loppuarvio: selkeästi mikserin keskitasoa parempaa tavaraa, arvosana johonkin kasin ja ysin väliin.

(kommenttirinki)
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 26.02.2005
*Rinki*No hyvä biisihän tää on!Laulu on hyvää ja soitto kulkee mut toi rumpali kuka lieneekään vois olla pikkasen agressiivisempi tossa soitossa:)-Casper-
0   +1 +2
 
9
Mustepullo 24.02.2005
Laulajalla upea ääni!!! Biisin alku iski täysillä, laulu selkeää ja sanoitus kaukana tylsästä, sävellyksessä mukavaa polveilua alusta loppuun asti... Kyllä tämä menee soittolistaan :)
0   +1 +2
 
9
G-Bun 24.02.2005
-...Kommenttirinki...-: Itse en tätä genreä ole pahemmin seurannut. Mutta metalli biisiksi tämä kuullostaa ihan pirun hyvältä. Asennetta on mukana. Helvetin hyvä biisi!!
0   +1 +2
 
9
LA 24.02.2005
Tykkäsin alusta oikein paljon. Kertosäe anto odottaa itseään aivan liian pitkään muutenhan tämä kuulostaa aivan asialliselta ja lauluääni on tosi hyvä. Kaihoinen mukava tunnelma. Liian pitkä kappale but so what lopussa oli hyvää tunteella laulamista/huutamista.
0   +1 +2
 
9
AdrianLee 24.02.2005
kiva intro, virittää tunnelmaan. laulajalla kohtalaisen valmis ääni, toimii. kitarat sopivan rososet, ei yli-aggressiiviset, vaan herkän tummat(?). ;D välillä tuntu et ääni ois voinu olla vähän lujemmalla. keskivaiheilla tuntu et kitaristin ja laulajan fiilikset ei ihan kohdanneet, korjautu taas lopussa kohdalleen.(sano kitaristille et mossaa vähemmän ja keskittyy soittaan :P) hyvä biisi, jatkakaa.
0   +1 +2
 
Zepulator 23.02.2005
En tiedä miksi, mutta solistista tulee frankie goes to hollywood mieleen ;). Ei huono biisi, melko tavanomainen tosin, pikkasen omaa ilmettä mukaan.Soundit toimi ihan jees.Laulajan ilmaisusta en vain pidä.
0   +1 +2
 
Foto 23.02.2005
Ääntämisessä on yritystä, mutta silti hieman häiritsee. Ihan ok kuulosta touhua. Vähän ehkä tasapaksua. Ainakin bassorummun lätinä kuuluu.
0   +1 +2
 
8
kitara 2 21.02.2005
Biisissä makeen kuulonen alku,laulaja vetää hyvää tunnelmaa ja erittäin kaunis kitara näppäily.Lopussa tulee niin käheitä laulu revityksiä et meinasin tuolilta pudota,tosi siistin kuulosta meininkiä!
0   +1 +2
 
T.Porkka 23.02.2005
Alku on mukavan rauhaisa. Laulajalla todella hyvä ääni. Hyvät saudit ja melodiat. Ihan ammattitason materiaalia. Melko mielikuvitukseton ja "normaali" biisi (ei tarkoita että olisi huono). On tasokkuudeltaan ammatti tasoa mutta ei erotu massasta. Kuitenkin selvästi keskitason ylä puolella. Kyllä varmasti mullekin maistus jos olisin enemmän Hevi musiikin ystävä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta