Vitun Suomiräppiä

In Flamerson | 06.04.2010 | Rap Metal
4:30

Laulut: Päätykki

Säv: Päätykki
San: Päätykki
Sov: Päätykki

8.09   3166 kuuntelua

Kappaleen sanat

Vitun vitun vitun vitun
Vitun vitun vitun vitun suomiräppiä

Come on, go!

Tätä paskaa on niin helppo veivaa sanoja liittää toisiinsa jokka toisiinsa rimmaa. Tällee hienosti keksii joku mukava riffi ja copy pastettaa sitä muutama minuutti.
Vitun säälittävää, vitun säälittävä, vitun säälittävät harva teistä edes osaa tehdä sitä yhtä kiertoa toimivaa shittiä harva edes osaa tehdä omaa vitun biittiä.

Kyllähä se kivalta kuullostaa ku osaa sanoo asioita hauskasti, vakavasti ja muka ymmärtää elämästä jotaki kokeelis ensiksi asioita vittu kokeakki.
Vituttamaista, mutta totta heh joo leivän tällä moni saa, koska moni tätä paskaa korvis suodattaa. Meitä on tosiaan moneen junaan, mutta tästä sakista suurinosa kuuluu vittu maitojunaan.

Suomiräppiä
Vitun vitun vitun vitun suomiräppiä
come on!

Suomiräppiä
Vitun vitun vitun vitun suomiräppiä.

Vittu uita sitä munaas dipis ja anna huora haukata hähää tekiskö se mieli hakata. Ei susta oo saatana ku kirjottamaan sanoja paperille ja räpättää ne vittu nauhalle.
Kerrot mielikuvitus haaveista elämästä jossa oot huumeissa, aineissa ja tämäkö susta tekee kovan jätkän vitun kovan jätkän vittu jep joo.

Tämäkö susta tekee jotaki vitun kovaa jotaki vitun lujaa vittu ketä sä huijaat verä naru kaulaas ja ajattele, että vaikka osaat lentää ja hyppää.
Älä mieti et menetä mitään vai kerroksä siitäki jossaki vitun piisis, että kun tyttöystäväsi menetit ja kalliolta alas hyppäsit. Hä?

Suomiräppiä
Vitun vitun vitun vitun suomiräppiä
Fuck Yeah!

Suomiräppiä
Vitun vitun vitun vitun suomiräppiä

Hei haloo luuserit jotaki vitun suomiräppii

vittu jep joo.
Ouh!
Hahaha, kaikkee pitää osata vai hä?

Vittu jep joo.Vitun vitun vitun vitun vitun vitun vitun vitun vitun suomiräppiä
Vitun vitun vitun vitun vitun vitun vitun suomiräppiä

Vitun vitun vitun vitun vitun vitun vitun vitun suomiräppiä
Vitun vitun vitun vitun vitun vitun vitun suomiräppiä

Vittu saatana noh kylläpäs te osaatta kiroolla. Multaki irtoo riimiä ja tätä paskaa on iha kiva väsätä, vaikka musiikillinen osaamiseni on vähä eritasolla kaikkee pitää osata vai hä?
Kannattaisko teidänki kokeilla jotaki muuta rustata, mut niin joo, että te osaa, että te saatanan kädettömät runkkarit osaa muutaku justiin ja justii omalle huoralle alistua.

Ottaako teillä edes etee, kun on teillä aina niin suuret puheet ja jos se on vielä neekeri niin melan mittaa on enemmän ku laki sallii vittu niin mahtuuko se ees autotallii,
raha, naiset ja huumeet on teidän juttu ja se on ok. Eihä elämällä muuta voikkaa tehdä, joten jatkakaa vaan samaa rataa toivottavasti teistä jotku joskus suomiräpin osaa.

sonoroo!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Susimies 13.05.2011
tuli joo petri nygård mielee ja 90 luvun hiphop rock biisit :D hyvä veto tää oli!!
0   +1 +2
 
9
garageaholic 04.09.2010
Hienoa! Jakso naurattaa koko biisin ajan. Luultavasti huvittaa myös seuraavillakin kuuntelukerroilla:D.
0   +1 +2
 
jenni <3 23.06.2010
oon samaa milt ku Jepe Rap.... tää on syvältä... ja sitte viel se et tätä ei todellakaa jaks kuunnel ku ehkä 20 sekunttii.....
0   +1 +2
 
8
Kare_ 09.05.2010
Aik hyvä, ja hassu. Toimii kontekstissaan hyvin. Totuuksiaki löytyy läjäpäin. Ykssointuinen musiikillinen anti ei kyllä muuten ole sillai kiinnostavaa, että itelle kantais useampaa kuuntelua. Mutta seki on sitä parodiaa just, I get it.
+2   +1 +2
 
eNerGi 05.05.2010
Koomista touhua, koomista touhua :D Suomiräppiä on paras :D
0   +1 +2
 
Jöffi 19.04.2010
Rimma, Nygårdin biisi taisi olla "Vitun Suomirokki".... Mut joo, täyttä paskaahan tämä on. Kyllä itelle menee tänki genren musiikki mut.... Jos tää biisi ois toteutettu millään eri tavalla, tää ois saattanu saada hymyilemäänki. Heppu kuulostaa ku se naulas nakki ahterissa, ja että sillä ois paljon muitaki ongelmia. Säälittävä yritys leimaa suomiräppiä, varsinki ku hepuilla itelläänki tuntuu olevan omalla alallaan vielä helvetisti treenattavaa.
+1   +1 +2
 
Heikkilä- 19.04.2010
No ni sanat jotka erottu joukosta vitun suomi räppii muust ei saanu oikee tolkkuu.
Tausta oli hyvä sille pisteit
0   +1 +2
 
5
virtapiiri 19.04.2010
kuullostaa ku sora nussis sammalta eli aika paskaa :D
0   +1 +2
 
ÄfPee 17.04.2010
emt hiljaseks vetää... aika surkeeta:DD Jäbät sentää arvostaa suomiräppii sen verran et jakso tehä biisin siit...ja vieläpä et mite surkeeta se on<3 IHANAA !!
0   +1 +2
 
10
Dodgeri 16.04.2010
Hahaha :D Muy bien! 10
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta