Hissi-iltamat

2:56

Minun käsitykseni hissimusiikista. Tiedän ettei vastaa sitä yleisesti käytettyä pimputtelua.

Kuuntelisin itse mielelläni tälläistä esimerkiksi kello 4:00 saavuttuani hotellin baarista hissiin hyvin laskuhumalaisessa tilassa.

Biisi hissimusiikkikilpailuun. Sijoittui: 4/6

9.67   949 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
-annu- 11.01.2007
Kyllä! Kappale tuo erittäin vahvan mielikuvan, että joku hyypiö viettää tovin hississä tämä taustamusiikkinaan. Kunnon venailumusiikkia. Itsensä voi löytää toisinaan hyräilemästä jotain tämänkaltaista ajankulukseen. Kipaleen diibadaaba välijollotukset (se juttu joka alkaa n. 0.45 kieppeillä) tuovat mieleen PMMP:n koko tuotannon. Ehdottomasti hyvän fiiliksen herättävää ja sen ylläpitävää ajankulumusiikkia!
0   +1 +2
 
10
lVIIIX 26.08.2006
Wow!! loistavaa!! tämähän tuo suoraan mieleeni jonkin c64 -hittipelin lataus -tunnarin!! ...kyllä!! juuri lopussa (piisin siis) lataus on ohi!!
0   +1 +2
 
9
JauwizD 07.05.2006
Tässä on aikas omaperäinen tunnelma. Selvästi monipuolisempaa ja sävellyksellisesti parempaa kuin minun tuntemani hizzimosaiikki. Käytetyt instrumentit ovat kyllä loistavat, elikkä soundeissa mikään ei pistä korvaan negatiivisella tavalla.

Kappale alkaa mukavan letkeällä melodialla, joka voisi olla jossain seikkailupelissä kaupunkikartoitus-musiikkina. 0:40 kohdasta alkava melodia tuo jännän lämpimän ja turvallisen tunteen, joka kasvaa hienosti monipuolisemmaksi. Kappaleen lopussa kyseinen kohta toistetaan entistäkin hienompana.

Biisi kestää toistoa hyvin, mikä on hissimusiikille juuri tärkeää. Hyvin miellyttävä ja toimiva paketti. Ei ehkä ihan kymppi, mutta melkein.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta