Mah mah

IBC | 19.08.2005 | Beat
3:45

Onhan tässä tätä näin tälläin.

8.00   1044 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
JerePee 26.06.2011
Just letkee ja toi hento melodia tuo hyvää fiilistä ja meininkii.
Upee!
+1   +1 +2
 
VeliPetter 18.01.2007
Emt, kuulostaa joltai subtvn yöchat-biisiltä. Tylsän ykstoikkonen, eikä mtn nappaavaa melodiaa. Noi kellot mitkälie, toistaa tota samaa koko ajan. Ei nappaa
0   +1 +2
 
8
Itapuoli 02.06.2006
alku kuulosti lupaavalta mieleen tuli joku oldskool biitti mut sitten se heitti joksikin avaruusbiititksi...=) mut kyl tähän joku voi sanat tehä..!!
0   +1 +2
 
8
Sekosekoseko 18.02.2006
Tykkäänpä kyllä. Saundimaailma on semmosta unimaailmaa tavottelevaa mutta ei mene kuitenkaan miksikään tekotaidemössöksi. Tulee vähän Cunninlynguists mieleen. Kohillaan on kyllä tahdit ja paukkeetkin :D. Jos näitä voipi varailla tai jottain, niin oisin kyllä ihan kiinnostunut tästä.
0   +1 +2
 
6
||oVaali|| 03.02.2006
Blääääääääääääääääääääh...
aika tällanen ufo avaruus saudinen biitti..en oikeen digaa ja noi rummut on aika köyhät :S
melodia on tollanen kuiva ykstoikkonen ja TYLSÄ!!
huonointa on noi rummut!!
ei vaan iske :S
0   +1 +2
 
9
Ihan alussa biitti vaikutta jollain tapaa tylsähköltä, mutta kun se tuossa hiljennyksen jälkeen (hiljennykset ja tauot on biiteissä yleensäkin mun mielestä yks parhaita tehokeinoja, etenkin yhdistettynä näin hyvin potkiviin rumpuihin) polkasee kunnolla käyntiin, totuus paljastuu. Melodia on nätti ja luo paljon tunnelmaa, ja kuten oon ennenkin sanonut, näissä IBC-biiteissä voi aina luottaa siihen että rummut sun muut toimii viimeisen päälle hyvin. Monissa sinällään hyvin sävelletyissä biiteissä munattomat rumpukuviot pilaa koko biitin.

Biittien saundipuolta en puukorvana liiemmin osaa arvioida, ihan fiilispohjalta arvioin nää biitit. Tää saa jalan pumppaamaan maata ja pään nytkymään, eli hyvin mukaansatempaava biitti, jota kuuntelee mielellään ihan pelkästeenkin. Ehdottomasti kiitettävän arvoinen biitti, mutta jos nyt jotain täytyy miettiä, mikä sen arvosanan tiputtaa 10:stä, niin mun makuuni biitti loppuu liian aikasin, tuossa kolmen minuutin jälkeen tulevasta loppusessiosta en niin välittänyt. Hienoa työtä joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
7
mika_element 11.10.2005
jotenki vaan huono biitti, tylsä ehkä pikkasen, enkä muutenkaan jostain syystä tykänny... sori, mut en vaa osaa arvostella paremmin:S
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat