Balladi Vihdin Golfkentälle

5:40

"Emmätiä tost musast mitään mut noi äänet kuulostaa hauskoilta" Eli kieroja kaikuja ja sekavia säveliä nurmikentiltä. Paijaa mun aivopoimuja beibi! Surukatti toimi muusana introssa ja lopussa.

9.00   621 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 05.11.2005
Alun saundin kaiku on jokseenkin kolkko, fruityn presetkaiun kuuloinen. Tuo elektron kuuloinen saundi ei oikein nappaa. Hauskoja aaltoilevia efektejä. Kuumottava tunnelma. Kickistä puuttuu kokonaan alataajuudet ja soundi on jotenkin jäykkä muutenkin, ei luo kovin vakuuttavaa rytmillistä pohjaa. Bassolinjaan voisi ehkä käyttää säröä, tai jotain rosoisuuden lisäämiseksi, nyt soundi on liian pyöreä.

1:45 tienoilla alkava melodia on sinänsä mukava mutta kaipaisi tuekseen jotain sointukulkua/kiertoa. Tuo padi ei oikein auta, ei tunnu sopivan biisin äänimaisemaan ollenkaan. Cutoffin noustessa soundi muuttaa suorastaan kiksuiseksi.

Rytmiikka on aika jäykkää. Suosittelen latomaan päällekäin runsaanlaisesti erilaisia haitsurytmejä ja ehkä jonkinlaisia perkussioitakin rytmien mukaansatempaavuuden lisäämiseksi. Ja melodioiden välisiin harmonioihin kannattaa myös kiinnittää huomiota, tässä tuo melodiapuoli on aika kakofonista.

Rakenne ei tunnu noudattavan mitään kovinkaan selkeää suunnitelmaa, ja selkeiden osioiden puute tekee tästä jotenkin puuduttavaa kuunneltavaa kun soundimaailma pysyy periaatteessa samanlaisena mutta koko ajan joku tuntuu kuitenkin muuttuvan. Viittä minuuttia ennen tuleva melodia kitaralla tai vastaavalla on hauska.

Miksauksessa on tapahtunut hyvin kehitystä, soundit erottuvat hyvin ja selkeinä eivätkä jyrää toisiaan, se on oikein hyvä asia. Masteroinnilla soundeja saisi vielä enemmänkin pintaan mutta ei isompaa valittamista sillä saralla, ennemminkin keskittyisin potkivampien perussoundien hakemiseen.
0   +1 +2