Dark shores

3:24

vanha biisi uudelleen herätettynä.

kuunnelkaa ja kommentoikaa.

9.50   809 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Dj_Luggaz 02.10.2006
yhdyn frozen soulin kommenttiin, hyvähän tämä on :P laulu tosiaan, sen kun sais tähän, mulla itel on se ettei oo bändiä (kuten itsekkin taidat olla solo artisti sillä tavalla että teet kaiken itse?), ja esim. rummut joudun koneella tehä, niin ei saa tehtyä niin monipuolista. Tää alku tälläsenä, sit kun jossain vaihees sais oikeen räväkän ja rokkaavan lähdön esim. toiseen kertosäkeeseen :P mutta hieno on tämäkin:)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 04.05.2006
Mukavaa ja syvällistä metallia jossa hyviä melodioita! Mmeininki todella synkkää!!
0   +1 +2
 
9
Pumm1 04.12.2005
Uskomattoman hieno tunnelma koko biisin ajan. Melkeinpä sopii instrumentaalibiisiksi, kunnon soundeilla tämä potkisi niin maan perkeleesti. Jään odottamaan lisätarjontaa.

Mielenkiintoista.
0   +1 +2
 
10
frozensoul 19.10.2005
Täytyypä todeta että tässä biisissä oli meininkiä! Ainoa asia mitä odottelin koko ajan oli joku ukkeli kiljumaan sopivasti koneistetulla äänellä vokaalia tuohon päälle. Kitaralinjat on kuin oisin ite biisin tehnyt, eli osuvat mun musiikkimakuun täydellisesti. Outoa että muiden kappaleita kuunnellessa tulee mieleen sanotuksia ja sovituksia kys biisiin. Ehkä kyse on siitä että tää on instrumentaalikipale. Aivan vitun hieno biisi jossa on hyvä industrial meininki. Digailen kybällä. Jos joskus tarve vaatii oikeita kitaroita saada tai tekstejä, niin uskoisin että tälläiseen matskuun tipahtelisi minulta useita toimivia ideoita. Kympin kappale ehdottomasti!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta