Kromipintainen Kohtalon Megafoni

5:41

Rummut, huilut, bassot, synat ja kitarat: Bongo Fury.

8.50   727 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
dasx 28.12.2006
Heh, pakko mainita, että on The Mothersilta (eli Zappalta) napattu biisinnimi. Meininki taas on hieman Godspeed You Black Emperor -yhtyeen suuntaan. Myös Oldfield kuuluu, mikä ei haittaa ollenkaan. Mun mielestä soitossa ei ole liikaa hapuilua. Pieni hapuilu lisää luonnollisuuden tunnetta.... :)
0   +1 +2
 
9
prodigal 07.08.2006
Mainiota menoa, hyvat rummut. Biisiin sopisi kylla hyvin vaikka toinen osa. Meikalaiselle meiningista tulee mieleen lahinna Oldfield (= hyva juttu). Palasokeriterveiset! :) -Julius
0   +1 +2
 
9
Joemcleaf 26.07.2006
Hieno TOi Huilu.Saundi
0   +1 +2
 
luoja 24.02.2006
Mut niin siis, pidin kyllä biisistä, lisään mun mikseri listaan :)
0   +1 +2
 
luoja 24.02.2006
Alusta tulee mieleen riisuttu godspeed you black emperor, sitte vanha hidria, oikein hyvän kuulosta, siis soitat itse kaikki soittimet vai miten tehty? käytätkö koneita minkä verran/sampleja?
Pientä hapuilua välillä vähän jokasoittimessa, ehkä voisit ottaa useampia ottoja että saisi siistimmän lopputuloksen....
2:20 kohdalla oisin tahtonut jotain kehitystä biisin , vaikka "off the wall" jutun, kuten opethin sävelteliä ukkeli joskus sano, ettei hän pidä ennelta arvattivista biiseistä, siksi hän välillä laitta yht äkkiä jonku "off the wall" soinnu tai osan jne...., tähän olisi toisaalta myös toiminu soittimien kasaaminen, kudelman rakentaminen, godspeedmainen suuruus joka loppukohden kasvaisi aivan hurjan suureksi seinäksi.... tuosta 4mn kohdalla tulevasta säröstä tulee mieleen yksi meidän vanha biisi mutta vain hitaampana :)

Ihan hyvää menoa mutta tarvitsisi minusta lisää osia toimiakseen, ja muutenki ihan pientä hiomista soittopuolella.

Ja sori,ei nyt taida jami jutut toteutua, sen verran tullut enenmmän tapahtumaa luojan kanssa (kävästiin tavastiallakin) :)
0   +1 +2
 
8
loudjazz 19.02.2006
Alku kuulosti ei-miltään. Kärsivällisenä odottelin, enkä turhaan.
Vähän tuli mieleen Jethro Thull.
Komian kuuloista eikä sorru wanna-be-progeiluun.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta